Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk dan de online versie
 

5 maart 2020

AmersfoortMail

Praat mee over het antidiscriminatiebeleid van Amersfoort
Wilt u bijdragen aan de realisatie van het antidiscriminatiebeleid van Amersfoort, en samen met de gemeente werken aan een veilig, leefbaar en inclusief Amersfoort? Kom dan dinsdagavond 17 maart naar het Stadsgesprek Antidiscriminatie.
Lees meer
 
Invullen enquête cybercrime verlengd: help cybercrime te bestrijden
In Amersfoort wordt jaarlijks 1 op de 9 inwoners slachtoffer van cybercrime. Samen met politie en het Openbaar Ministerie bestrijden we cybercrime. Zo geven we preventietips en werken we samen met bedrijven om het digitale criminelen steeds moeilijker te maken. We willen uw mening en beleving over cybercrime weten om het nog gerichter te bestrijden.
Lees meer
 
Bekijk stadsberichten en bekendmakingen
De gemeente neemt regelmatig besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben in uw buurt. Een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. De bekendmakingen zijn de verplichte publicaties van deze besluiten en verschijnen wekelijks in de Stadsberichten in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort.
Lees meer
 
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 15 maart 2020
Lees meer
Steenbreek openbare ruimte
Kijk eens goed rond in uw eigen buurt. Zijn al die tegels wel echt nodig? Waar kunnen we samen de openbare ruimte groener maken? De campagne Steenbreek Openbare Ruimte biedt meer ruimte voor groen in uw buurt.Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I