Dé grote speler in koel- en vrieslogistiek vertelt u meer

Slimme oplossingen

Beste relatie,

Door de overname van Müller Fresh Food Logistics geldt Dascher in één klap als de grootste speler in de Nederlandse koel- en vrieslogistiek. Een slimme oplossing voor beide partijen: door elkaars netwerk en assets in te zetten, verandert de verslogistiek.

Tijdens het Agri & Food Logistiek Congres op 20 april vertelt Jan-Peter Müller wat het inhoudt om een full service dienstverlener in geconditioneerde levensmiddelen te worden, maar ook hoe zij zorgen voor groener transport. Bent u erbij?

Dit is slechts een van de inspirerende sessies tijdens het Agri & Food Logistiek Congres waarin we ook in gesprek gaan met onder meer Rob Cogghe (Enough) over het gebruiken van lokale reststromen en met Fred Lessing (FreshRail) over het inzetten van spoor voor versvervoer. Alle uitdagingen in verslogistiek komen aan bod.

Bekijk hier het volledige programma. Overtuigd? Schrijf u vandaag nog in 
via onderstaande knop.   

  

Wordt u partner?

Agri & Food Logistiek Congres is een uitstekende gelegenheid om uw bedrijf te presenteren in de branche. Wilt u zich naast partners zoals TKI Dinalog, North Sea Port en Port of Zwolle ook profileren? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Ontmoet ik u dan?

Met vriendelijke groet,

Zoey Leigh Hendrickx
Programma & Marketing Manager
zoey.hendrickx@nt.nl
+ 31 (0)6 18 683 095
 

Partners

​​​
Agri & Food Logistiek Congres wordt georganiseerd door Nieuwsblad Transport. Een uitgave van ProMedia Group.

ProMedia Group 

Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam
Nederland