Pioenroos snoeien: een stappenplan | 5x nazomer in een vaas | Spitskool: een heerlijk recept
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
 
Bekijk de Seasons shop
Afbeelding
 

tuinklus

Pioenroos snoeien

 

Naast mooie bloei en goede groei, helpt een jaarlijkse snoeibeurt van de pioenroos ook om ziektes te voorkomen. De beste tijd om pioenrozen te snoeien is in de herfst, zo in oktober. Maar mocht je in september al klaarstaan met je snoeischaar, kan dat ook.

 
Afbeelding
 

binnenkijker

Huis vol kunst in Toscane

 

Kunstenaar Liselotte Watkins viel als een blok voor een oud landhuis in de heuvels van Toscane. Ze richtte het in met design, vintage en kleurrijke schilderijen van eigen hand.

 
Afbeelding
 

advertorial

Korting op de kleding van MGO Leisure Wear!

 

Als je op zoek bent naar een fijne waxjas, een mooie hoed of een wollen trui van hoogwaardige kwaliteit, ben je bij MGO Leisure Wear op het juiste adres. Bij MGO vind je een uitgebreid assortiment aan comfortabele en stijlvolle kleding. De collectie is ontworpen voor de moderne, fashion-forward man en biedt een breed scala aan opties, van comfortabele outdoorjassen tot trendy accessoires. Nu speciaal voor de Seasons-abonnee 20% korting op ALLES, met de kortingscode SEASONS20.

 
 
 

bollen planten

Blauwe druifjes 

 

Blauwe druifjes (Muscari) zijn een van de planten waarmee je het voorjaar in huis, of de tuin, haalt. Wil je volgend voorjaar van ze genieten, plant dan vanaf september de bollen! 

 
 

buitenkijker

Belgische kasteeltuin

 

Gele venkelbloemen, zeemelde en appelsienverbena. In de oude kasteeltuin van het Belgische landgoed Vordenstein kweekt Wim Maes in een exquisiete kruidentuin de crème de la crème onder de kruiden – en vergeten groenten en knollen. 

 
Afbeelding
 

advertorial

Engelse wollen plaids en sjaals bij Bellebien

 

Lekker warm in de herfst: Engelse wollen sjaals en plaids, ook met Schotse ruit. Eigen import door Bellebien. In september verloot Bellebien een Engelse plaid naar keuze onder alle ontvangers van de gratis Bellebien-nieuwsbrief.

 
 
 

bloemschikken

5x dat Indian summer gevoel

 

Het licht wordt zachter en de natuur kleurt langzaam richting herfst. Maar het liefst houden we de zomer nog even vast. Met bloemen uit eigen tuin in de kleuren van de Indian summer. Warm met een vurig randje.

 
 

recepten

Spitskool

 

Spitskool is gezond en zou meer vitamine C bevatten dan zijn kool-broertjes. En spitskool kun je in meer recepten gebruiken dan je misschien zou denken. Als bijgerecht is het ook heerlijk.

 
Afbeelding
 

advertorial

De leukste tips voor het herfstseizoen in eigen land

 

In deze herfsteditie van In Eigen Land vind je de 101 grootste bezienswaardigheden van Nederland. Van uitmuntende musea tot unieke landschappen en van bijzondere kastelen en landgoederen tot fraaie staaltjes moderne architectuur. In Eigen Land is 124 pagina’s dik en wordt binnen Nederland gratis verzonden. Bestel nu voor slechts € 4,99!

 
 
 
 
Seasons - Instagram   Seasons - Facebook   Seasons - Youtube   Seasons - Pinterest