Opvallend: een Poolse journalist die een boek schrijft over een Nederlands schandaal. Zo mogen we de misstanden die aan het licht kwamen bij de kliniek van Jan Karbaat toch wel noemen.
Bekijk de webversie van deze nieuwsbrief
 
 
 
vacatures   abonnement   contact
nieuws op facebook
Opvallende foto's en berichten
Op Facebook kunt u náást onze pagina met blogs en uittips, ook een pagina specifiek voor het nieuws volgen. Opvallende nieuwsitems en foto's delen we via deze pagina.
  volg Medisch Contact - Nieuws  
 
praktijkperikel
Enge buren
Je zult maar elke nacht opnieuw bestookt worden door je buren. Met iets wat zich aanvankelijk alleen in de badkamer afspeelde, maar zich weldra in het hele huis voltrok. In het begin waren het nog onheilspellende geluiden, later stemmen die je de opdracht geven te vertrekken.
  lees meer  
 
reacties van collega's
  lees wat anderen zeggen  
 
alle kinderen van Louis
boek Poolse journalist over de zaak-Karbaat
Opvallend: een Poolse journalist die een boek schrijft over een Nederlands schandaal. Zo mogen we de misstanden die aan het licht kwamen bij de kliniek van Jan Karbaat toch wel noemen. De vrij succesvolle fertiliteitsarts hielp vele paren en alleenstaande vrouwen aan een kind, maar bleek het achteraf niet zo nauw te nemen met de administratie en registratie van de donoren. Het meest berucht werd hij toen bleek dat de directeur ook zijn eigen sperma doneerde, zonder dat erbij te vertellen.
  lees meer  
 
vacatures voor artsen
SEH-arts KNMG fulltime
Basisarts
Specialist Ouderengeneeskunde
Meer vacatures
 
     
Onbeperkt online toegang?
Maak een login aan met uw KNMG-relatienummer
Gegevens wijzigen
Aan- afmelden nieuwsbrief
Adverteren in deze nieuwsbrief
 
© 2018 Medisch Contact - medischcontact.nl