Tech Academy-reeks met vier cursusboeken en vier interactieve leeromgevingen

| Bekijk online
 
 
 
 
logo
 
 
 
 

Combinatiedeal! 4 cursusbundels voor maar € 59,95

 

Meer informatie over de cursus
 
 
 
 
 
Beste lezer,

Maar liefst vier cursusboeken en vier interactieve leeromgevingen
Staat jouw smartphone vol met apps en ben je er altijd als de kippen bij als er weer iets nieuws uitkomt? Lijkt het je niet geweldig om zélf eens een app te bouwen? Dan is dit laatste deel in onze vierdelige Praktijkreeks Programmeren het ultieme handboek om mee aan de slag te gaan. In combinatie met de online leeromgeving word je geleidelijk klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan en publiceer je binnen de kortste keren een Android-app in Googles Play Store.

In twee maanden tijd hebben we het vierdelige Tech Academy pakket Programmeren gepubliceerd. Maar liefst vier cursusboeken, inclusief vier interactieve leeromgevingen waarmee je volledig uit je comfortzone stapt. Je leert met weinig middelen iets heel anders te doen. Je kunt in één keer de volledige bundel (ter waarde van € 99,95) bestellen tegen het scherpe tarief van € 59,95.

Inhoud Praktijkreeks Programmeren:

  • Basiscursus programmeren
  • Html, CSS en JavaScript
  • Hardware programmeren
  • Apps bouwen

We trapten de reeks af met de Basiscursus programmeren, waarin we je kennis lieten maken met de basisbeginselen van het programmeren. In het tweede deel gingen we dieper in op Html, css en JavaScript, en verkenden we de wereld van het programmeren voor online platforms. In deel drie vertelden we je alles over het Hardware Programmeren, zoals de Raspberry Pi en Arduino. In dit laatste deel van het vierluik gaan we met alle verworven kennis zelf apps bouwen en leren we je hoe je jouw eigen producten kunt publiceren in de bekende appstores.

Deze vier cursussen samen zorgen ervoor dat je over een praktische basisset programmeer skills beschikt die niet alleen bij de ontwikkeling van software, maar ook bij hardware en websites van pas komt. Wil je je daarna verder in een programmeertaal verdiepen, dan kun je bij Tech Academy ook meerdere cursussen over Python volgen.

Bestel de volledige cursusbundel (ter waarde van € 99,95) nu voor maar € 59,95. OP=OP!

Met vriendelijke groet,

Computer Totaal


(*) Wij verzenden het boek uitsluitend binnen Nederland en naar België; verzending is gratis.

 
 
 
 
 
Klantenservice | Privacy statement | Wijzig mailvoorkeuren
 
 
facebook twitter twitter
 
 
Je ontvangt dit bericht uit hoofde van uw aanmelding bij één van de merken van Reshift Digital BV.