DAF XF 480 FAW is wendbaar en krachtig
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
PRAKTIJKTEST | Atlas op de weg terug met 165 Wsr
Rij-impressie DAF XF 480 FAW: wendbaar en krachtig
Voor het vervoer van afzetcontainers wordt steeds vaker gebruikgemaakt van 8x4 trucks met een zogenaamde triple as-configuratie. Dat leidt tot een betere verdeling van de aslasten, een stabieler weggedrag en dankzij de sturende achteras een betere wendbaarheid.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Smalle, krachtige minigraver
Zoek jij de ideale minigraver voor krappe locaties? Zoals werkzaamheden in de tuin. Net te gek om zelf met de schop aan de gang te gaan - maar geen achterom of steeg langs het huis om met een graafmachine de tuin in te komen. In deze blog lees je welke machine je nodig hebt!
4,1% groei in Europese markt voor materieelverhuur in 2019
De markt voor materieelverhuur groeide in Europa met 4,1% in 2019. Dat blijkt uit de marktanalyse van de European Rental Association (ERA). Voor 2020 wordt een krimp van 10,4% voorzien, en voor 2021 rekent ERA weer met een groei van 4.8%.
Lees verder >
PW
Uitstoot beperken: welke brandstof kiest u, en wat kost het? Bekijk dit overzicht
Alternatieve brandstoffen zijn hot. Ze leveren direct minder emissies op en zijn veelal geschikt voor bestaande voertuigen en machines. De potentiële CO2-reductie, maar ook het verminderen van stikstof (NOx) lijkt interessant voor de materieelsector.
Van Harten gaat hybride draaien met Kobelco SK210HLC-10
Transport & Aannemersbedrijf Van Harten B.V. uit Ede investeerde in een hybride Kobelco SK210HLC-10 rupsgraafmachine. De machine gaat draaien op een biomassacentrale en in grondverzet- en rioleringswerkzaamheden.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,00 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright