Hyundai en Doosan focussen op waterstof
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Praktijktest | BMC Tugra TGR 4340 DXD; betaalbare Turkse truck zonder poespas
(advertorial)
alt
Direct minder uitstoot?
Maak werk van uw klimaatambities en kies voor Neste MY Renewable Diesel™ (HVO100). Een fossielvrije brandstof gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen. Levert tot wel 90% CO2e-reductie en beperkt ook lokale emissies in vergelijking met traditionele diesel. Hoe het werkt? We leggen het u graag uit.
Hyundai en Doosan focussen op waterstof
Hyundai en Doosan focussen zich de komende jaren op de ontwikkeling van bouwmaterieel op waterstof. Ook investeringen in nieuwe overnames en elektrificering staan hoog op de agenda, samen met onder meer de komst van gelijke platforms voor de bouw van graafmachines en wielladers.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Ambities groter dan je saldo?
Of het nu gaat om het vrijmaken van kapitaal of de aanschaf van gebruikt of nieuw materieel: Beequip helpt het MKB simpel, flexibel en snel ondernemen. Bij ons geen lange wachttijden. Wij kennen de waarde van materieel en stellen deze centraal. Daardoor is meer mogelijk!

De Scania Super generatie komt er aan
Onder de naam Super introduceert Scania een compleet nieuwe aandrijflijn voor de modellen met een 13 liter motor. Dit is veruit het belangrijkste segment voor Scania en om die reden werd de motor compleet opnieuw ontwikkeld.
Lees verder >
Van Grinsven investeert in vier emissievrije Spierings kranen
Kraanverhuurdersbedrijf Van Grinsven uit Schaijk heeft relatief jonge kranen vervangen voor vier hybride eLift kranen van Spierings. Deze torenkranen kunnen volledig elektrisch hijsen.
Lees verder >
Omzet in gww-sector blijft dalen
Gww-bedrijven zagen hun omzet voor het vierde kwartaal op rij krimpen. In het derde kwartaal van 2021 daalde de omzet in deze bedrijfstak met 9,5 procent.
Lees verder >
Partnernieuws
Elektrisch bouwen is de toekomst; waar liggen de kansen?
Diverse projectgroepen werken aan routekaarten voor schoon en emissieloos bouwen in de nabije toekomst. Met zware machines die draaien op fossiele brandstof is dit echter een lastige opgave. Waar liggen de kansen?
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright