Alle hybride en elektrische machines in 1overzicht
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
PRAKTIJKTEST | Cat 330GC, een verrassend compleet instapmodel
Caterpillar kwam in 2018 met de eerste Next Gen-machines. Hiermee verhief de fabrikant talloze hightech-opties, zoals graafautomaat, hoogtebegrenzing en een weegsysteem, tot de standaard. Prachtige techniek, als je deze kunt gebruiken. Voor sommige kopers en zéker in de verhuurmarkt blijft er ook vraag naar wat meer eenvoudige graafmachines. Nu komt Caterpillar, redelijk onverwacht, ook in Nederland alsnog over de brug met een instapversie voor een scherpere prijs. Dit gezegd hebbende blijkt de Cat 330GC in onze test dan alsnog verrassend compleet.
BEKIJK HIER | Overzicht hybride en elektrische machines (aangevuld)

De BMWT en Natuur & Milieu hebben een aangevulde en verbeterde lijst met hybride en elektrische machines gepubliceerd. Het gaat om hybride en elektrisch materieel dat in 2019 en 2020 in Nederland verkrijgbaar is.

Lees verder >
Europa’s oudste werkende asfaltmachine naar nieuw wegenbouwmuseum

Europa’s oudste werkende asfaltmachine gaat worden tentoongesteld in het nieuwe wegenbouwmuseum ‘Bouwmachines van Toen’ in Vinkel. De Achterhoekse familie Verhoeve heeft naast deze Ammann-machine ook een antieke wals van Thiadens aan het museum geschonken.

Lees verder >
Scania CNG-trucks voor inzameling bouw- en sloopafval; het gas komt uit eigen afval

De Noord Nederlandse Reinigingsdienst (NNRD) zet sinds kort twee Scania CNG-trucks in voor de inzameling van bedrijfs-, bouw- en sloopafval. Rijden op aardgas (CNG) zorgt voor stillere voertuigen en minder CO2-uitstoot.

Lees verder >
‘Buurman’ De Rycke koopt 21 nieuwe machines bij Hyundai

De Belgische materieelverhuurder De Rycke Verhuur voegt 21 nieuwe Hyundai-machines toe aan de vloot. Het gaat om zestien graafmachines en vijf schrankladers. Het toeval wil dat de nieuwste vestiging van De Rycke pal naast het Europese hoofdkantoor van Hyundai ligt, in het Vlaamse Tessenderlo.

Lees verder >
Nieuw: Emissiebeperking Update

Het verminderen van de uitstoot van machines: iedereen moet eraan geloven. Maar hoe doe je dat?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze maandelijkse thema-update.

Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright