Doorbraak in stikstofbeleid: bouwen wordt gemakkelijker
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
VIDEO | BouwMachines test Volvo EC300E Hybrid
(advertorial)
alt
Change the world of digging
Graven, nivelleren, afvlakken, sleuven trekken, hellingen maken, lostrekken, grijpen, tillen, vegen, verdichten … Sneller, preciezer en efficiënter met engcon. Al 30 jaar!
TKD 2021 al bijna vol: organisatie bekijkt mogelijkheden voor eventuele uitbreiding
De TKD van 2021 is al bijna volgeboekt. Vrijwel alle exposanten die een stand hadden gereserveerd voor de vanwege het Corona-virus geannuleerde editie van 2020, hebben aangegeven ook in 2021 graag van de partij te zijn.
Lees verder >
VHS ontwikkelt elektrische verreiker die hoger heft én terreinwaardig is
Elektrische minishovels zijn volop verkrijgbaar in de markt. Zoek je een machine die hoger kan heffen, dan kom je op een elektrische heftruck. Deze kent tal van beperkingen voor inzet op de bouw. Andere opties waren er niet, tot nu.
Lees verder >
Ultra-compact heien met elektrische mini-heimachine Van den Heuvel
Van den Heuvel Werkendam legt de laatste hand aan een ultra-compacte elektrische mini-heimachine. De machine is in opdracht van De Waalpaal gebouwd, maar kan ook door anderen worden besteld. In juli 2020 is het eerste exemplaar klaar.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Innovaties TKD 2020
Met het wegvallen van de TKD vervalt ook een mooi podium voor exposanten. Veel exposanten hadden op de beurs hun nieuwste innovaties willen presenteren. BouwMachines biedt hiervoor de mogelijkheid en zet alle primeurs en innovaties op een rij in het online magazine.
Kabinet: bouwen onder stikstofgrens mag zonder vergunning
Voor bouwprojecten is straks geen speciale natuurvergunning meer nodig, zolang de stikstofuitstoot die ermee gemoeid is onder een bepaalde grens blijft. Landbouwminister Carola Schouten meldt aan de Tweede Kamer dat het kabinet zo'n 'drempelwaarde' laat onderzoeken en wil invoeren.
Lees verder >
14-tons dubbellucht achteras voor Mercedes Arocs 8×2
Om containers van 20 ton veilig te kunnen laden, heeft Veldhuizen de achterste 8 tons as van een Mercedes Arocs 6x2 vervangen door een as met 14 ton draagvermogen.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright