Rabobank creëert nieuw ecosysteem voor elektrisch materieel
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Praktijktest | Manitou neemt met MRT 2260 revanche
(advertorial)
alt
Duurzaam dieselen met uw materieel?
Stap vandaag nog over op Neste MY Renewable DieselTM (HVO100). Een fossielvrije diesel die tot wel 90% CO2e-reductie levert. Neste MY is geschikt voor alle dieselmotoren. Overstappen is daarom heel eenvoudig; gewoon tanken en gaan! Lees er meer over in onze whitepaper voor de bouw.
Rabobank creëert nieuw ecosysteem voor elektrisch materieel
De route naar een nieuw ecosysteem wordt niet alleen afgelegd door technische innovators van bouwmaterieel. Ook Rabobank steekt zijn nek uit. Door partijen bij elkaar te brengen, duurzame initiatieven te ondersteunen en zo de sector een nieuwe impuls te geven.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Revolutionair: Motorex!
Biologisch afbreekbaar is steeds vaker een must. Steeds meer bedrijven zijn hiermee bezig en steeds vaker wordt er vanuit de opdrachtgever bij projecten gevraagd om biologisch afbreekbare smeermiddelen. Wilt u ook uw impact op het milieu zo laag mogelijk houden?
Eurocomach komt met 15X elektrische minigraver
Eurocomach levert vanaf 2022 de 15X minigraafmachine, het eerste volledig elektrisch model binnen de range. De 1.300 kg zware 15X is uitgerust met een lithiumaccu van 21,5 kW die volledig geïntegreerd is het achtercompartiment. Hierin bevindt zich ook de 220V aansluiting.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Afvaloplossingen op Recycling
Ontdek op 16 – 18 november tijdens Vakbeurs Recycling in Evenementenhal Gorinchem de nieuwste oplossingen op gebied van afvalmanagement. Ontmoet leveranciers, zet de eerste stappen richting ketensamenwerking of spijker uw kennis bij op beursdinsdag met het thema Afvalmanagement.
Liebherr in vintage-stijl
Ter gelegenheid van 60 jaar aanwezigheid in Frankrijk, heeft Liebherr een speciale R 960 SME rupsgraafmachine ontworpen in een ‘vintage’ stijl uit de jaren 60.
Lees verder >
M.J. van Riel schaft Scania’s aan voor exceptioneel transport
M.J. van Riel uit Tilburg, gespecialiseerd in kranen, exceptioneel transport en industriële verhuizingen, heeft de eerste drie exemplaren van vijf nieuwe Scania’s in gebruik genomen.
Lees verder >
BMK
BouwMachines Kennisdag
Innoveren! Dat is misschien wel de belangrijkste opgave voor de komende jaren. De materiaalbranche moet nieuwe technieken omarmen om de duurzaamheidsdoelen te realiseren. Hoe? In samenwerking met BMWT diepen we de mogelijkheden uit tijdens de 6e editie van de BouwMachines Kennisdag. Deze dag staat in het teken van Praktisch Innoveren. 
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright