Corona-crisis: Hitachi houdt fabrieken in Nederland vooralsnog open
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
PRAKTIJKTEST | Suncar TB1140E, een 16-tons Takeuchi op accu’s
De Suncar HK TB1140E lijkt vanuit bepaalde hoeken een Takeuchi zoals elke andere. Onder de kap ligt echter geen dieselmotor, maar een elektromotor. Die haalt zijn voeding uit een enorm accupack. Het Zwitserse bedrijf bewijst in deze test dat je ook grotere machines prima elektrisch kunt aandrijven. Maar ja, daar hangt wel een prijskaartje aan.
Corona-crisis: Hitachi houdt fabrieken in Nederland vooralsnog open
Menig bouwmachinefabrikant in Europa heeft als gevolg van het Corona-virus inmiddels de poorten voor bepaalde tijd gesloten. De Hitachi fabrieken in Amsterdam en Oosterhout draaien vooralsnog door.
Lees verder >
TKD druk met omzetten beurs naar 2021
De TKD-organisatie is druk doende met de financiële afwikkeling van de afgelasting. Het besluit om de beurs voor 2020 te annuleren en te verplaatsen naar 2021, heeft alom gezorgd voor begrip en positieve reacties.
Lees verder >
Corona-crisis: Verachtert lost dreigend tekort aan onderdelen creatief op
De ontwikkelingen omtrent de uitbraak van het Corona-virus volgen elkaar in snel tempo op. Bij Verachtert, producent en leverancier van uitrustingsstukken, kunnen ze daarover meepraten. ‘De situatie verandert per dag, soms per uur.'
Lees verder >
Truckfabrikant MAN vervangt complete serie door nieuwe modellen
MAN heeft aangekondigd zijn complete serie trucks te vervangen door een nieuwe generatie. Alle MAN-trucks van de types TGL, TGM, TGS en TGX krijgen een nieuw interieur en een fraai nieuw design aan de buitenkant voor betere aerodynamische eigenschappen.
Lees verder >
Bouwprojecten weer op gang met nieuw stikstofsysteem
Projectontwikkelaars kunnen weer natuurvergunningen aanvragen voor bouwprojecten die kunnen leiden tot stikstofneerslag in natuurgebieden. De vergunningverlening lag lange tijd grotendeels stil, omdat de rechter het stelsel waarmee de overheid de stikstofuitstoot reguleerde, ongeldig had verklaard.
Lees verder >
Corona-crisis: ‘Bouw krijgt harde klappen’
De bouw wordt hard getroffen door de Corona-crisis. De groei zal omslaan in een forse krimp, zo voorspelt de Rabobank in de jongste sectorprognoses.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright