Loading...

Prangende vragen over leven in de eeuwigheid

By Eo.nl received 2 years ago

Categories: Television Media
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years
  • Html
  • Text
Wat doen we de hele dag in de hemel?
Bekijk deze e-mail in je browser

Femke gaat op zoek naar meer van de Geest

De heilige Geest. We weten dat Hij een belangrijke rol speelt met Pinksteren en er is om ons te helpen, maar voor velen blijft Hij de grote onbekende van de Drie-eenheid. Visie-redacteur Femke wil Hem graag beter leren kennen en ging een weekje op zoek naar meer van de Geest.
Femke's zoektocht

EO viert feest in Israël!

Eind april vertrokken 4 ledenreizen naar Israël om het 50-jarig jubileum van de EO te vieren. Elke groep ging zijn eigen weg door het beloofde land, maar ze ontmoetten elkaar op zondag voor een gezamenlijke dienst in de open lucht.
Bekijk de foto's

Hoe het Onze Vader kan helpen met bidden

Bidden is ontzettend belangrijk, maar wat vinden we het vaak lastig om te doen! Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Met de Eva Prayer Course kun je samen met anderen groeien in gebed.
Leer bidden

Wat doen we de hele dag in de hemel?

De hemel: voor de één een troost om te weten dat hun geliefde daar is, voor de ander een bron van vragen. Hoe ziet de hemel eruit, wat doe je daar de hele dag en wat zegt de Bijbel er eigenlijk over? We vragen het aan voorganger Wim Grandia en dominee Johan Weij.
Lees meer

Zo verras je je man of vader met Vaderdag!

Natuurlijk, een lekkere doucheschuim doet het altijd goed en ook een mooi knutselwerkje doet menig vaderhart smelten. Maar ben je op zoek naar nog meer inspiratie om Vaderdag bijzonder te maken? Dan zit je hier goed!
Lees de tips

Waar gaat uw geld naartoe?

Hoe blikt EO Metterdaad terug op het eerste halfjaar van 2017? Waar hebben we kunnen helpen en waar is uw geld aan besteed?
Ja, dit wil ik lezen
    
Uitschrijven voor de nieuwsbrief    |    Doorsturen naar vriend             

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019