ELF Voetbal nieuwsbrief van 01-07-2021
Pre-season: Wie treffen de Eredivisieclubs in de voorbereiding?

Dit weekend staat voor veel clubs de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. In dit overzicht een blik op het programma.


lees verder
Overzicht: Verstoot Sancho Maguire van de troon als duurste Engelsman ooit?

Met het afronden van zijn transfer naar Manchester United wordt Jadon Sancho wellicht de duurste Engelsman aller tijden. Zijn toekomstig werkgever gaat naar verluid 85 miljoen euro betalen exclusief bonussen. Daarmee betreedt de buitenspeler de top vijf van duurste Engelse spelers aller tijden, die volledig wordt gedomineerd door de clubs uit Manchester. In dit overzicht de huidige top vijf.

lees verder
Het extra dikke PANNA! Vakantie Doeboek is uit!

Het weer wordt weer beter, de zon breekt steeds vaker door, de temperatuur stijgt en de zomervakantie komt steeds dichterbij. Een mooi moment om het PANNA! Vakantie Doeboek binnen te halen. Hij is nu uit! Boordevol interviews, Face Apps, puzzels, strips, kleurplaten en nog veel meer. Waar wacht je op!

lees verder
Vijf oranje EK-lessen voor op de rustdag

Tijd voor bezinning was er amper in de voorbije dagen. Na de afgang in Boedapest zagen we nog vijf ontzettend leuke duels in de achtste finales van het EK. Nu, op twee rustdagen, zijn de rookwolken wat opgetrokken. Frank de Boer is vertrokken, waarmee het de vraag is wie de ploeg onder zijn hoede neemt richting het wereldkampioenschap volgende winter. Wat hebben we geleerd van dit EK?

lees verder
Pak uw agenda: Dit zijn de kwartfinales

Wie over het chauvinisme heen kijkt, zag een onovertroffen editie van de achtste finales van een eindronde. Op drie van de vier avonden keken we een gat in de nacht, we hebben een absolute sensatie te pakken met de Franse exit en we zagen al relatief snel in het toernooi een paar titanengevechten. De kwartfinales van vrijdag en zaterdag hebben nogal wat te overtreffen. Dit zijn ze.

lees verder
Vlagophanger Arold Arts: "Een jaar voor de Confederations Cup kijk ik waar ik mijn vlag het beste kan hangen"

Arold Arts is de man achter het Oranje-spandoek van Vortum. Nu Oranje is uitgeschakeld op het Europees kampioenschap is ook in één klap zijn hobby weggevallen. "Ik kom ook voor het voetbal, maar die vlag ophangen is geen bijzaak voor me."

lees verder
NFT-trofee EURO 2020 voor mooiste doelpunt transformeert naar digitale prijs

Een belangrijke gebeurtenis zondag in de stand van PAO Gazprom op het Konyushennaya-plein in Sint-Petersburg. De NFT-trofee, de prijs voor het mooiste doelpunt van EURO 2020, werd publiekelijk vernietigd. Zoals gepland wordt de trofee omgevormd tot een digitale prijs.

lees verder
VACATURE: Stagiair Marketing & Events

Ben jij op zoek naar een leerzame, sportieve en uitdagende stageplaats? Voor ons magazine PANNA! bieden wij een leuke leerplek aan op gebied van marketing & events.

lees verder
Interview Brian Brobbey: "Ik houd geen afscheidsspeech bij Ajax, dan ga ik huilen"

Nee, een afscheidsspeech heeft hij niet gehouden. "Die gaat er ook niet komen. Dan ga ik huilen." Na elf jaar heeft Brian Brobbey zijn grote liefde Ajax verlaten voor een nieuw avontuur. De komende vier jaar staat de negentienjarige aanvaller onder contract bij RasenBallsport Leipzig. "Duits leren? Dat komt wel."

lees verder