Nieuwsbrief van 2-2-17 7:05:41
Online bekijken

Presentatie revolutionair akoestisch plafond op de BouwBeurs 2017

HeartFelt®, the ceiling that had to be made

De akoestische eigenschappen van HeartFelt® zijn bovengemiddeld. HeartFelt® is daarnaast onderhoudsvriendelijk en de impact van het materiaal op het binnenklimaat is zeer gering. Met het modulaire HeartFelt® plafondsysteem geeft Hunter Douglas architecten, installateurs en gebouweigenaren een systeem in handen om de akoestiek in elke ruimte nauwgezet te regisseren.

3-zone reiniging entree: esthetisch, duurzaam en kostenbesparend

De 3-zone reiniging is een esthetisch fraaie maatwerkoplossing en is het meest optimale entreematsysteem voor de opname van vuil en vocht.
Het bijkomende voordeel is de besparing op schoonmaakkosten van de aangrenzende vloerbedekking.

Olieafscheider voor grootste parkeergarage in Nederland

Voor Designer Outlet te Roermond levert ESEP Milieutechniek een slimme en efficiënte afscheider oplossing ten behoeve van de nieuw te bouwen parkeergarage.Met een toekomstige capaciteit van 3400 parkeerplaatsen is dit de grootste parkeergarage van Nederland. 

Nieuwe vellingkantblokken voor een muurdikte 70, 120 en 214 mm

BIA Beton heeft zijn vellingkantblokken assortiment verder uitgebreid. BIA Beton heeft zijn vellingkantblokken assortiment verder uitgebreid, buiten een muurdikte van 100 en 150 mm heeft BIA Beton het assortiment aangevuld met vellingkantblokken voor een muurdikte van 70, 120 en 214 mm. Alle formaten zijn verkrijgbaar in Glad GG en Structuur GS.

Alara-Lukagro geluidsisolerende deuren met zeer hoge isolatiewaarden

Alara-Lukagro is producent en leverancier van geluidsisolerende deuren. Combineer geluidsisolatie met brandwerendheid, inbraakwerendheid en vluchtfunctie in één deur. Alle eigenschappen van de geluidsisolerende deuren zijn uitgebreid getest en gecertificeerd. Net als de brandwerende deuren en inbraakwerende eigenschappen. 

Brandscherm met gesloten polygonen zonder verticale constructies

Het Fibershield-S is een unieke brandwerende oplossing. Dit is het enige brandscherm dat zonder geleiders met meerdere hoeken van 35-150° geïnstalleerd kan worden, alleen aan het plafond. Hiermee kunnen bijvoorbeeld atria, trapopgangen/trappenogen met één gesloten brandscherm worden gecompartimenteerd.

De R.evolutie van de glas-vouwwand

Op de BouwBeurs in Utrecht presenteert Solarlux „de R.evolutie van de glas-vouwwand“ – een volledig nieuw concept, dat op het gebied van techniek, design en uitvoeringsmogelijkheden uniek is. Elk onderdeel van de vouwwand is tot in detail doordacht en zo is een product van ongekend niveau ontstaan.  Op de bouwbeurs staat het nieuwe vouwwand concept opgesteld met alle nieuwe en verbeterde features.

norament 926 arago: modern design met een natuurlijke uitstraling

Van het geografische reliëf van bergtoppen tot de blootgelegde stenen muren van hedendaagse moderne ruimtes, een natuurlijke textuur schept rust in elke omgeving. Benut deze elementaire
aantrekkelijkheid in gebieden die het meest bezocht worden.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.