Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 

10 juni 2021

AmersfoortMail

Presentatie voorlopig ontwerp Varkensmarkt
Op woensdag 23 juni 2021 presenteren wij het voorlopig ontwerp voor de Varkensmarkt. U bent om 19:30 uur van harte welkom bij de digitale bijeenkomst.
Lees meer
 
Gezocht: leden voor klankbordgroep Digitalisering en ethiek
Steeds vaker wordt er in de openbare ruimte informatie verzameld en gemeten. Bijvoorbeeld met telcamera’s in de stad. Ook werken we steeds meer met data als basis voor beleid. Dit heeft voordelen, maar mogelijk soms ook nadelige (ethische) aspecten. Daarom zoeken we inwoners die de gemeente willen adviseren over digitalisering en ethische aspecten.
Lees meer
 
Groene deal met Defensie, Leusden en Soest
De gemeenten Amersfoort, Leusden en Soest en Defensie willen samenwerken om duurzaamheid in de regio te versterken. Vandaag ondertekenden de partijen die intentie in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Samen willen de partijen werken aan duurzaamheid en energieneutraal bouwen, opleidingsmogelijkheden, economie en cultureel erfgoed.
Lees meer
 
Samenvatting collegebesluiten 8 juni 2021
Het college van burgemeester en wethouders neemt wekelijks besluiten, onderverdeeld in bespreekstukken en hamerstukken. Onderstaand vindt u de lijst van deze besluiten, inclusief korte toelichtingen per besluit. Lees meer
Bekendmakingen en Stadsberichten
Bekendmakingen en Stadsberichten publiceert de gemeente in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort. Bekendmakingen bestaan uit verkeersbesluiten,omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen. Deze bekendmakingen kunt u ook digitaal ontvangen via de app Omgevingsalert.Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I