Pressemeddelelse fra SMVdanmark

8 months ago


Text only:

Pressemeddelelse fra SMVdanmark
 
 
OM SMVdanmark · NYT & PRESSE · POLITIK · YDELSER · FOR SMV'ER
 
 


 
 SMV’er styrkes med nye grønne forretningsmuligheder


 
Pressemeddelelser - 13. jun. 2018
 


SMVdanmark støtter erhvervsminister Brian Mikkelsens nye initiativ om cirkulære forretningsmodeller med et særligt SMV-fokus. Initiativet introducerer virksomheder for cirkulær økonomi, som er både godt for miljøet og forretningen.


 

Erhvervsministeren har netop igangsat en stor indsats for at udbrede cirkulære forretningsmodeller hos SMV’erne i Danmark. Innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster skal varetage indsatsen og tilskudsordningen, og SMVdanmark er partner i styregruppen for at sikre, at initiativet tager højde for SMV’ernes behov. Indsatsen byder både på en formidlingsindsats til SMV’erne om cirkulær økonomi samt en tilskudsordning, hvor SMV’er kan få afdækket, om de kan vinde noget ved at omstille sig til cirkulær økonomi, og rådgivning til, hvordan man kan komme i gang.


 


"Vi oplever, at mange af vores virksomheder er meget socialt ansvarlige over for det lokalmiljø, de er en del af, og derfor er mange også åbne over for cirkulære forretningsmodeller. Den nye indsats går netop på at informere om, hvad muligheder der er, og hvordan man kommer i gang. Det er helt rigtigt set i forhold til SMV’erne, for det er dem, der har mindst tid og færrest ressourcer til at igangsætte en omstilling," lyder det fra SMVdanmarks chefkonsulent Dorte Kulle.


 


Initiativet følger anbefalingerne fra regeringens Advisory Board, der netop anbefalede at styrke udvikling og udbredelse af cirkulære forretningsmodeller i små og mellemstore virksomheder i Danmark.
 


Indsatsen finansieres af midler fra EU’s Regionalfond under den nationale pulje af strukturfondsmidler. Midlerne skal medfinansieres med op til 50 pct. af fx deltagende virksomheder og organisationer


Se mere om initiativet her


 


 


 


Kontakt


SMVdanmarks chefkonsulent Dorte Kulle på kulle@SMVdanmark.dk eller 22 17 47 17.


 


SMVdanmarks kommunikationschef Frederik Faurby på faurby@SMVdanmark.dk eller 51 34 43 77.


 
 

Find en medarbejder, som kan udtale sig om en sag, i presserummet på SMVdanmarks hjemmeside.


 
 

>> Find mere information på SMVdanmarkshjemmeside: SMVdanmark.dk.


 
 


SMVdanmark - Hovederhvervsorganisationen for ca. 18.000 små og mellemstore
danske virksomheder inden for bl.a. industri, byggeri, handel og service.


Ændring af dit abonnement på nyhedsbreve

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · Postbox 1990 · 2300 København S · tlf. 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk


Afmeld pressemeddelelser fra SMVdanmark

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019