27 juli 2020
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
NIMA Marketing Week
image
Pride Amsterdam lanceert AR-campagne
De gemeente Amsterdam lanceert dit jaar een speciale online 'Pride augmented reality'-campagne, waarin de boodschap 'de vrijheid om jezelf te zijn' centraal staat. De campagne is ontwikkeld door social media-bureau Hammerfest.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Appelsientje: magisch spelletje tikkertje
In de nieuwe tv-commercial van Appelsientje, ontwikkeld door DDB Unlimited, staat 'een magisch spelletje tikkertje' centraal.
lees verder
twitter facebook linkedin
Wil je weten hoe je met extra service je klanttevredenheid verhoogt?
[advertorial] Veel klanten vinden het lastig om XL-producten zoals televisies, fietsen, wasmachines en meubelen, te monteren of te installeren. Extra@Home neemt dit voor jouw klanten uit handen zodat ze direct gebruik kunnen maken van hun nieuwe aankoop. Weten hoe ook jij je klanttevredenheid kan verhogen? Download onze tips en insights om jouw klanttevredenheid te verhogen met extra service.
image
iMediate neemt belang in Dutch IT Channel
Dutch IT Channel exploiteert de platformen Dutch IT-channel en Executive People en organiseert veel grote en kleine IT- en tech-events. iMediate BV is een contentmarketingbureau dat onder meer actief is in de ICT-markt met het platform ChannelConnect.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Unilever kiest Havana Harbor als digital partner
Unilever heeft creatief bureau Havana Harbor toegevoegd aan zijn 'preferred supplier'-lijst, voor een periode van vijf jaar. Het bureau uit Rotterdam gaat alle Unilever-merken ondersteunen op het vlak van 'digital services'.
lees verder
twitter facebook linkedin
Corendon in tijden van corona
[advertorial] Covid-19 zorgde ervoor dat de reisbranche zichzelf in no-time opnieuw moet uitvinden. Introductie van reisvouchers, het aanbieden van vakanties in eigen land en het veranderen van eigen hotelconcepten. Welke marketingboodschap kun en moet je vertellen en waarom? Hoe zorgt Corendon in deze zeer dynamische branche dat de klantfocus behouden blijft?
image
Mathijs Visser aan de slag voor Megawatt Group
Mathijs Visser sluit zich aan als partner bij Megawatt Digital in Eindhoven. Hij gaat het team versterken op het vlak van online marketing, data en leadgeneratie.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[onderzoek] Ramkoers data en duurzaamheid
Ons leven speelt zich steeds meer digitaal en online af, wat ook invloed heeft op de hoeveelheid data die we gebruiken én genereren.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.