Prijzen nieuwe Mazda6 bekend

6 months ago


Text only:

Ontdek de nieuwe Mazda6
Ontdek de nieuwe Mazda6
 
online versie
 
 
Alle prijzen en uitvoeringen nieuwe Mazda6 bekend
Met het verfijnde interieur en exterieur is de Mazda6 met recht een topmodel. Omdat rijplezier, veiligheid en luxe belangrijk zijn, is de nieuwe Mazda6 standaard voorzien van al het essentiële en meer. De Mazda6 Essence is daarom uitgerust met een head-up display, radar cruise control, diverse veiligheidssystemen en navigatie.
Om de Mazda6 nog beter aan te laten sluiten op jouw persoonlijke voorkeuren zijn er diverse keuzes. Extra bijzonder is de Mazda6 Signature: de keuze van onze designers. Met details als echt Sen hout, Nappa lederen stoelen en Suède accenten. 
Ondek nu de nieuwe Mazda6 of schrijf je in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
 
 
 
Ontdek de nieuwe Mazda6
 
 
Vind de ideale zitpositie
In een Mazda voel je de perfecte harmonie: omdat alles rondom de bestuurder is ontworpen voel je je een met de Mazda waarin je rijdt. Dat gevoel bereik je natuurlijk alleen als je ook goed zit. Ontdek hoe je de ideale zitpositie vindt.
 
Vind jouw ideale zitpositie 
 
Alles moet kloppen voor de ultieme beleving
Net als in een Mazda moet op een festival alles kloppen voor de ultieme beleving. Dj Franky Rizardo gaat op zoek naar de ultieme festivalbeleving: van het podium, tot aan de muziek en het decor. Ervaar nu zijn zoektocht. 
 
Bekijk video
 
 
Plan proefrit
Brochure
Zoek dealer
Configureren
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
afmelden
 

Mazda.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018