Bekijk deze mail in uw browser

 

Verlang jij ook zo naar de lente? Wij staan in ieder geval te popelen om de lente te verwelkomen. In onze nieuwe folder vind je alvast een pril begin van de lente met vroege lentebloeiers in de hoofdrol. Bij de nieuwste voorjaarstrends horen ook frisse kamerplanten. We hebben een aantal toppers voor je in de aanbieding. Want wat voor weer het buiten ook is, kamerplanten staan altijd te stralen! Tot snel!

 

Bezoek ook eens ons restaurant tijdens het shoppen. Wij staan voor u klaar met verse koffie/thee en huisgemaakt gebak.

 

Ook kunt u terecht bij ons voor een lekkere lunch. Wij hebben diverse belegde broodjes en soep. Zowel wit als bruin is verkrijgbaar met verschillende soorten beleg. Een echte aanrader is ons twaalfuurtje is een topper. Laat je verrassen of bekijk HIER ons menu.

 

Of kom genieten van een High-tea arrangement. Verschillende rondes thee met zowel hartige als zoete lekkernijen. Te bestellen voor €17.50 p.p. Reserveer
via High tea - Evenementen - Groencentrum Witmarsum

 

De Homalomena is een populaire kamerplant met grote hartvormige bladeren op rode stelen. Deze plant komt oorspronkelijk uit het zuiden en oosten van Azië. 

 

De plant staat het liefst op een lichte standplaats en uit de zon. 

 

Wekelijks water geven is al voldoende. Door de grote bladeren verdampt het water snel, een schotel met water voorkomt uitdroging van de grond. 

Openingstijden - Afmelden voor mailing - Privacy policy