In Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
Boek nu
Boek nu als eerste de nieuwe kamers
Aan alles is gedacht: een fijne loungeplek, Smart TV met Chromecast om uw eigen series en muziek te streamen, een luxe badkamer met Rituals producten, en royale boxsprings om in weg te dromen.
Vanaf € 119
per verblijf met twee personen
Boek nu
Het is zover;

Hotel De Keizerskroon renoveert haar hotelkamers! Maar naast deze royale kamers is er nog zoveel meer om van te genieten. Een culinair diner in Kingstreet Restaurant, een duik in het zwembad, een gezellige borrel in de sfeervolle lounge of een bezoek aan Paleis Het Loo. Wij kunnen niet wachten u weer te verwelkomen in Apeldoorn. Zien we u snel?
Royaal genieten: onze tip
Bilderberg Arrangement
Hotel De Keizerskroon | 1 nacht

Komt u ook culinair genieten bij Kingstreet Restaurant? Onze chef Steve kookt comfort food met een verrassende twist. Onze vernieuwde wijnkaart complementeert ieder gerecht een passende wijn. Reserveer het Bilderberg Arrangement en overnacht bij Hotel De Keizerskroon inclusief een culinair diner en Het Bilderberg Ontbijt.
vanaf €220
per verblijf met twee personen
Boek nu
Uw gastheer aan het woord;

'2023 wordt een prachtig jaar voor Apeldoorn. Onze goede buur Paleis Het Loo opent dit voorjaar weer haar deuren. Uiteraard konden wij niet achterblijven. Nu is het tijd voor de kroon op ons hotel; de renovatie van de hotelkamers en badkamers.' aldus Frans van de Laak, uw gastheer van Hotel De Keizerskroon.
Verder lezen?
Tot ziens in Apeldoorn

'Vanaf 3 maart 2023 opent het vernieuwde Hotel De Keizerskroon. Wij kijken er naar uit om u weer compleet in de watten te leggen. Tot dan!'

Heeft u een vraag of mogen wij u assisteren bij uw reservering? Stel uw vraag en u ontvangt binnen 24 uur reactie.

Frans van de Laak
General Manager van Hotel De Keizerskroon.

Volg ons opFITinY