Primeur: Simone Kleinsma met Annie M.G. Schmidt in Het Park

1 year ago


Text only:

Primeur: Simone Kleinsma met Annie M.G. Schmidt in Het Park


Primeur: Simone Kleinsma met Annie M.G. Schmidt in Het Park


Beste heer,

Morgenavond is het eindelijk zo ver: de allereerste voorstelling van de spiksplinternieuwe Nederlandse musical 'Was Getekend, Annie M.G. Schmidt' van Stage-Entertainment Nederland! Musicalster Simone Kleinsma kruipt in de huid van een van Nederlands grootste schrijfsters: Annie M.G. Schmidt. Samen met William Spaaij, die haar zoon Flip speelt, kijkt ze terug op een leven vol hoogte en dieptepunten.


Sneak Preview
Na weken van repeteren zijn cast en crew sinds anderhalve week in ons theater aan het monteren. Vanaf morgen zijn zij klaar om het publiek van West-Friesland kennis te laten maken met deze prachtige musical! De Meiden van de Marketing mochten echter al een kijkje bij de repetities nemen! Klik hier voor een sneak preview!


Bent u, net als ons, inmiddels benieuwd naar deze voorstelling? Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar dus zorg dat u er snel bij bent en geniet van deze primeur in uw eigen theater! 


Met vriendelijke groet,


Marjolein Mol


...

AGENDA VOOR U GESELECTEERD


Win een VIP-arrangement - Jeans
Reserveer vòòr 9 oktober uw kaarten voor deze spetterende Jeans-show en maak kans op een VIP-arrangement met o.a. backstagetour, miniconcert en Meet&Greet! Heeft u al kaarten besteld, dan maakt u automatisch kans.  

Lees verder

woensdag 24 januari om 20:15


Geniet van een zondagochtendconcert - Amatis Pianotrio
Deze zondagmorgen speelt het Amatis Pianotrio drie heel verschillende stukken van Ludwig van Beethoven, Dmitri Sjostakovitsj en Felix Mendelssohn Bartholdy. Dat is een goed begin van uw zondag! 

Lees verder

zondag 17 september om 11:30


Herman van Veen - Theatertour
Herman van Veen is een levende theaterlegende. L'Olympia Parijs, Carré Amsterdam, Konzerthaus Wenen, Carnegie Hall New York... En dit seizoen weer in Het Park! Er zijn nog kaarten dus wees er snel bij

Lees verder

vrijdag 29 september om 20:15
zaterdag 30 september om 20:15


Nabil - Tijdmachine
‘BAAS Raymann’, BNN’s ‘Alpaca’s’, finalist Leids Cabaret Festival 2015, stand-up comedian, Nederlands Kampioen Beatboxing… Nabil kent geen grenzen. Het muzikale comedytalent stapt in een tijdmachine en neemt u mee terug naar het nostalgische gevoel van de jaren 90. 

Lees verder

vrijdag 29 september om 20:30


Maak kennis met Muziekschool Boedijn - Boedijnfestival
Zaterdag
23 september van 11.00 tot 15.00 uur vindt het spetterende Boedijnfestival plaats. Natuurlijk mag u muziekinstrumenten uitproberen! Beslist u dit weekend om les te nemen, dan krijg u één maand gratis les! 

Lees verder

zaterdag 23 september om 11:00


De servicebalie is dinsdag 19 september gesloten i.v.m. een personeelsuitje. Natuurlijk kunt u uw kaarten bestellen via www.hetpark.nl. Voor vragen kunt u mailen met servicebalie@parkhoorn.nl. Donderdag is de servicebalie weer geopend en wordt uw e-mail zo snel mogelijk beantwoord.  
Bekijk het gehele programma hier


Adres
Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn
Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn
Servicebalie
Geopend van ma t/m vr van 12.00 - ​17.00 uur,
bij voorstellingen tot 20.30 uur.
Meer over onze openingstijden
Telefoon
0900-​4387275, (€1 per gesprek)
Instellingen
Afmelden voor de nieuwsbrief
© 2017 Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn


hetpark.nl

Categories: Entertainment Concerts Catering Art | Culture Pop Festival Restaurant Theater Tickets Going out
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019