Bekijk en bestel: Invictus Games The Hague 2020
Beste meneer / mevrouw Do
Vrijdag heeft de Koninklijke Nederlandse Munt in het Nationaal Militair Museum de medailles onthuld voor de Invictus Games Den Haag 2020! Prinses Margriet heeft de eerste medailles overhandigd aan Alina Zoet, een van de deelnemers en vertegenwoordiger van het Nederlandse Invictus Games Team.

De medailles zijn onder escorte door de marechaussee in een militair pantservoertuig vervoerd van de Koninklijke Nederlandse Munt in Houten naar Soesterberg. De onthulling vond plaats aan de vooravond van de ‘Nacht van de Militaire Muziek’ op deze locatie.

Bekijk en bestel: Invictus Games The Hague 2020
Bijzondere medailles
De Koninklijke Nederlandse Munt vervaardigt als trotse sponsor de medailles voor de winnaars. De medailles zijn door de zilversmeden van de Koninklijke Nederlandse Munt met de hand voorzien van een gele tulp in geëmailleerd glas.

Op de voorzijde van de medailles staat de tekst ‘The Hague 2020’ en de leus ‘I AM’. Deze leus is afkomstig uit de laatste regels van het gedicht ‘Invictus’ van William Ernest Henley dat vanaf het begin door de Invictus Games gebruikt wordt. Het opschrift op de keerzijde is het motto van de Invictus Games Den Haag 2020 ‘Grow through what you go through’ en de tekst ‘Invictus Games The Hague 2020’. Bekijk hier de video en ontdek meer over de bijzondere medailles!

Sportieve uitgiften én een speciale set!
Voor de sportfanaat en Invictus Games-fan zijn er bovendien twee exclusieve uitgiften geslagen én een zeer gelimiteerde speciale set! De speciale set bevat Gouden, Zilveren en Bronzen uitgiften die refereren naar het podium. Bekijk en bestel de uitgiften op onze website.
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Invictus Games The Hague 2020 banner
Privacy  •  Voorwaarden