...en een 'echte' baan voor prins Harry
Royals dichtbij

Royals dichtbij

Dit is de nieuwste Vorsten!
Vorsten
Willem-Alexander bijgepraat over woonzorg in coronatijd

De koning heeft donderdagochtend in Lelystad op twee locaties een werkbezoek gebracht aan Woonzorg Flevoland. Zowel zorgmedewerkers, begeleiders als bewoners spraken met hem over hun ervaringen en over de impact van het coronavirus op het wonen en werken in een verpleeghuis.

Vorsten
Leonor heeft eerste solo-uitstapje

Stoer! De Spaanse prinses Leonor is nog maar vijftien jaar, maar is woensdag voor het eerst in actie gekomen zonder de begeleiding van ouders Felipe en Letizia.

Vorsten
Máxima over verhuizen naar het buitenland

Naar een ander land verhuizen is een spannend avontuur. Dat zei koningin Máxima woensdag in een videoboodschap die werd vertoond bij de viering van de veertigste verjaardag van de Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland (NOB).

Vorsten
4x Vorsten voor €21

Wilt u Vorsten lezen met het gemak van vanzelf thuisbezorgd? Maak dan gebruik van deze speciale aanbieding: 4 x Vorsten voor maar €21 (i.p.v. €28,28). Zo blijft u vier nummers lang op de hoogte van het laatste koninklijke nieuws, voorzien van de allermooiste foto’s, en leest u ook over mode, juwelen, (historische) achtergronden en cultuur.

Vorsten
Charles en Camilla in Griekenland

Prins Charles is op zijn tweede buitenlandse trip sinds de uitbraak van het coronavirus een jaar geleden. Samen met Camilla is hij woensdagavond in Griekenland aangekomen voor de viering van de tweehonderdste verjaardag van de onafhankelijkheid op 25 maart.

Vorsten
Prins Harry aan de bak

Harry gaat aan de slag voor de Amerikaanse start-up Better Up, een organisatie die gespecialiseerd is in coaching en geestelijke gezondheid. Het is de eerste zakelijke klus die Harry heeft opgepakt na zijn definitieve vertrek uit het Britse koninklijk huis.

Volg Vorsten ook op
Vorsten - Instagram Vorsten - Facebook Vorsten - Twitter Vorsten - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden