Oppassen voor valse zorgwebsites | We kunnen je hulp goed gebruiken
Independer'
woonverzekering
autoverzekering
reisverzekering
vergelijk energie
independer nieuwsbrief: veranderingen zorgverzekering 2019
veranderingen zorgverzekering 2019
Prinsjesdag: dit verandert in 2019 aan de zorgverzekering
Afgelopen dinsdag heeft het kabinet bekendgemaakt wat er verandert aan de basisverzekering in 2019. De premie stijgt naar verwachting zo’n 10 euro per maand, maar verzekeraars kunnen hier nog van afwijken. Het eigen risico blijft volgend jaar gelijk. Ook zijn er wat veranderingen aan de dekking. Er komt bijvoorbeeld meer begeleiding voor mensen met overgewicht. De belangrijkste wijzigingen hebben we voor je op een rijtje gezet.
Als eerste op de hoogte zijn van de zorgpremies voor 2019? Meld je aan voor onze Zorgpremie Alert
Pas op! Valse zorgwebsites azen op je gegevens
Pas op! Valse zorgwebsites azen op je gegevens
Rondom Prinsjesdag schieten de valse zorgverzekeringssites als paddenstoelen uit de grond. Cybercriminelen proberen zo je persoonlijke gegevens te onderscheppen om hier misbruik van te maken. Wil je 100% veilig zorgverzekeringen vergelijken én op een paar belangrijke momenten een mailtje ontvangen? Meld je dan aan voor de Zorgpremie Alert.
Energiewebsite vernieuwd: aandacht voor duurzaamheid
Energiewebsite vernieuwd: aandacht voor duurzaamheid
Deze maand is onze energievergelijker vernieuwd. Zowel het uiterlijk als de techniek erachter zijn flink verbeterd. Ook is er meer aandacht voor de duurzaamheid van energiecontracten en leveranciers. Zo kun je nu nog makkelijker bewuste energiekeuzes maken. Neem gerust een kijkje. En misschien vind je nog wel een betere deal ook!
Eigen bijdrage medicijnen vanaf 2019 maximaal 250 euro
Eigen bijdrage medicijnen vanaf 2019 maximaal 250 euro
De meeste medicijnen die mensen voorgeschreven krijgen zijn opgenomen in het Geneesmiddelen Vergoedingssysteem. Hiervoor betaal je eigen risico en in sommige gevallen ook een eigen bijdrage. Zeker als je veel medicijnen nodig hebt, kunnen deze kosten op jaarbasis flink oplopen. Daarom geldt er vanaf 2019 een maximum van 250 euro.
Wil je helpen onze gloednieuwe dienstverlening te ontwikkelen en heb je een paar minuten over? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken. Doe mee!
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
hulp en advies
035 - 626 55 44
klantenservice
Stel ook je vraag aan ons via:
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld. Wil je dit soort e-mails niet meer ontvangen? Dan kun je je hier uitschrijven.

Lees meer over het e-mailbeleid van Independer.

Independer N.V., Celebeslaan 2, 1217 GV Hilversum. KvKnr 34117387. AFM-verg.nr. 12012777 | © Independer 1999- 2018
Advertisement