Bekijk online

17 september 2024
 banner banner
Nog steeds niet genoeg plek in aanmeldcentrum Ter Apel

Westerwolde verwacht dat er ook komende nacht niet genoeg plek is voor iedereen in Ter Apel. Burgemeester Velema vindt dat asielminister Faber wegloopt voor haar verantwoordelijkheid.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
VNG: Geen woorden, maar daden

VNG-voorzitter Sharon Dijksma roept het nieuwe kabinet op om niet alleen mooie woorden, maar ook concrete daden te leveren. Dat doet ze in reactie op het regeerprogramma.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Advertorial
Gemeentemaand 2024: Blijf op de hoogte!
In november is het weer tijd voor de Gemeentemaand! Volg boeiende online en fysieke sessies over actuele juridische onderwerpen zoals de Woo, Omgevingswet, Aanbestedingsrecht en meer. Meld u aan en mis niets van de laatste ontwikkelingen voor (decentrale) overheden!
Samen verder dan je denkt
Gemeente_20240917_adv_TenHolter
 
Opinie - Sterke gezinsbanden: noodzaak, geen luxe

Gemeenten staan voor een immense uitdaging: hoe waarborg je het welzijn van inwoners terwijl de druk op gezinnen steeds groter wordt? De vraag naar mentale gezondheidszorg blijft toenemen.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
IVN: Betrek bewoners bij groene en gezonde buurt

IVN Natuureducatie pleit opnieuw voor meer investering in contact met de natuur voor inwoners. Door gezamenlijke buitenactiviteiten verbeteren de fysieke en mentale gezondheid.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Advertorial
7 november | Toegankelijke Digitale Dienstverlening
Op donderdag 7 november van 12:45- 17:15organiseren Stichting Lezen en Schrijven, ReadSpeaker en Sdu een nieuwe inspiratiesessie met het thema 'Toegankelijke Digitale Dienstverlening' in Utrecht.
Ga in gesprek met ervaringsdeskundige en hoor tegen welke problemen en aannames zij aanlopen. En leert meer over hoe technologie kan bijdragen aan inclusieve dienstverlening voor een brede doelgroep. Ben jij erbij?
Ja, ik schrijf mij gratis in
 

Uitschrijven