AV-belastingcongres 2018
Bekijk de webversie
 

Prinsjesdagactie: vandaag 100 euro korting

Vandaag is het Prinsjesdag en worden de nieuwe plannen van het kabinet gepresenteerd. Wat de plannen ook zijn, het levert u vandaag 100 euro korting op bij de inschrijving op het AV-belastingcongres. Daar komen alle relevante plannen op uw vakgebied aan bod.

Schrijf u in en vink de tweede optie aan: Vriend van AV. Gebruik de code AVPrinsjesdagactie.
*de korting is op basis van het reguliere tarief en geldig tot 24.00 uur. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere kortingen, zoals bijvoorbeeld de cadeaubon. 

PE-punten 6 NBA 5,5 RB en 6 NOAB | Locatie Postillion Bunnik | Datum 28 november 2018

 

Het AV-belastingcongres

Wat betekenen de fiscale plannen en wijzigingen per 1 januari 2019 voor u en uw cliënt? En wat voor de specifieke branches bouw, horeca, online business en automotive? Deskundige sprekers brengen u op 28 november op de hoogte van o.a. het Belastingplan 2019 en de fiscale ontwikkelingen per 2019 op het gebied van o.a. BTW en loonheffingen. Tijdens 2 branche-sessies naar keuze wordt u aan de hand van praktijkcasussen volledig bijgepraat over de fiscale (on)mogelijkheden in die branche. Kies uit de branches bouw, horeca, online business en automotive en weet wat u te wachten staat in 2019. Klik hier voor meer info en aanmelden.

 
 

PROGRAMMA
Het programma is opgedeeld in 4 plenaire en 2 parallele sessies. U krijgt veel praktijkvoorbeelden toegespitst per branche (bouw, horeca, online business en automotive). 
- Belastingplan 2019 en eindejaarstips
- BTW-plannen 2019
- Actualiteiten loonheffingen
- Fiscale aansprakelijkheid
- 4 branchesessies

Heeft u zelf een vraag of een eigen praktijkcasus die u wilt bespreken? Mail deze dan naar Corina@accountancyvanmorgen.nl.

Bekijk het programma
 
 

6 NBA
5,5 RB

6 NOAB

 ACTIETARIEF
VANDAAG (18 sept 2018) 
€ 295,00

          POSTILLION
              BUNNIK

JA, IK KOM NAAR HET AV-BELASTINGCONGRES
Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief