Bekijk en bestel: Gratis verzending 10 jaar Koningsdag 2023
Beste meneer / mevrouw Do
Sla uw slag! Want vanaf vandaag tot aankomende zondag profiteert u van gratis verzending van de producten op onze website bij een bestelling vanaf €20. Deze actie duurt de hele week: maak hier zeker gebruik van!

Wilde u al een tijdje de Epilepsie NL penning in coincard bestellen? Dat is nu extra aantrekkelijk zonder verzendkosten. Een van de Sven Kramer uitgiften gratis bij u thuis laten bezorgen behoort ook tot de mogelijkheden. Koningsdag extra feestelijk tegemoet gaan? Ook deze kersverse uitgiften laat u gratis verzenden tijdens de 10e Koningsdag sinds het aantreden van Koning Willem-Alexander. Alle producten die u deze week bestelt, worden kosteloos naar u verzonden. Dat is mooi meegenomen!

NIEUW in de webshop!
Iemand blij maken met een uitmuntend cadeau? U kunt nu op de website van de Koninklijke Nederlandse Munt terecht voor een cadeaukaart! Met dit bijzondere geschenk gaat er een bijzondere wereld van munten voor u open. De kaart, verkrijgbaar in €10, €20 en €50, bevat een unieke code die u invult bij het afrekenen. Bekijk en bestel op de website!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Gratis verzending 10 jaar Koningsdag 2023
Bekijk en bestel: Epilepsie NL Penning in coincard
Bekijk en bestel: 10 jaar koningsdag penning in coincard
Bekijk en bestel: BU Jaarset 2023
Bekijk en bestel: Willemstad tientje Goud proof 2023
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Florijn van Kampen Goud 1 ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag Leeuwendaalder 2023 Goud 2 ounce
Privacy  •  Voorwaarden