Laatste week hamsteren! | Bekijk online
Dierspecialist
 
Kadomaand
 
Dit honden loungekussen van Beeztees is een heerlijke slaapplek voor uw hond. Loungekussen Sofix is een comfortabel en dik kussen met een ruime afmeting van 100 x 70 cm. De buitenhoes is afneembaar en mag op 30 graden gewassen worden. Wel zo makkelijk na een wandeling in de regen! Het loungekussen is verkrijgbaar in de kleuren grijs, bruin, zwart en donkerblauw.

Nu voor slechts €12,95!
*Alleen verkrijgbaar in de winkel

Honden lounge kussen Sofix
 
Supreme Selective konijnen- en caviavoeding
Supreme Selective is een hoogwaardige, uitgebalanceerde voeding voor konijnen en cavia's. Door de speciale samenstelling wordt selectief eten voorkomen en krijgt uw konijn of cavia alle nodige voedingsstoffen binnen. Door het hoge vezelgehalte bevordert Supreme Selective voer gebitsslijtage en zorgt het voor een goede spijsvertering. De Omega-3 en -6 vetzuren helpen bij het behouden van een gezonde huid en glanzende vacht.

Supreme Selective konijnen- en caviavoeding nu 1+1 gratis!
 
Blog van de week
Blog van de week
Wist u dat er in Nederland meer dan één miljoen konijnen als huisdier worden gehouden? Grote kans dus dat u ook een konijneneigenaar bent. Konijnen zijn slimme, sociale dieren die doorgaans graag een aai over de bol krijgen. En met de juiste aanpak kunt u van uw konijn uw beste vriend maken.
 
Biokat's Classic kattenbakvulling bestaat uit korrels met drie verschillende groottes. De grote korrels absorberen vocht en zorgen ervoor dat geurtjes langdurig gemaskeerd worden. De gemiddelde korrels klonteren samen zodra ze in aanraking komen met vloeistof en de kleine korrels versterken de effectiviteit van het mengsel. Hierdoor ontstaan klonten die zeer gemakkelijk uit de bak te scheppen zijn. Verkrijgbaar in Classic 3 in 1 en Classic 3 in 1 Fresh. Inhoud 20 liter.

Nu van €11,99 voor slechts €8,99!
Biokat's Classic kattenbakvulling
 
Dierspecialist mezenbollen
De Dierspecialist mezenbollen zijn een heerlijke traktatie voor de buitenvogels in uw tuin. De mezenbollen bevatten verschillende soorten granen, zaden en plantaardig vet. Deze vetbollen van Dierspecialist trekken een breed scala van vogels aan en zijn ideaal als bijvoeding in de wintermaanden. Een schaal bevat vier mezenbollen.

Dierspecialist mezenbollen nu 2+1 gratis!

 
Wat vindt u van deze e-mail?
 
 
Positief
Negatief
 
 
5 Zekerheden
1. Deskundig advies

2. Verantwoord assortiment

3. Betrokken medewerkers

4. Betrouwbare service

5. Betaalbaar voor iedereen
 
Wij zijn Dierspecialist




Dierspecialist. Dat voelt goed!

Dobey en Faunaland zijn erkend Dierspecialist. U staat op deze maillijst omdat u relatie of klant bent bij een van onze Dierspecialist winkels.

De aanbiedingen in deze nieuwsbrief zijn geldig t/m 14 januari 2018
.
Wijzigingen in prijs en/of model evenals zet- en typefouten voorbehouden
.

Gegevens aanpassen  |  Afmelden nieuwsbrief  Doorsturen nieuwsbrief


Dierspecialist, Koeweistraat 9, 4181CD Waardenburg, Netherlands