Ben jij al voorbereid op het vlooien en teken seizoen?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  
   
 
 
 

 

Bij ons vind je een breed scala aan producten tegen vlooien, teken en wormen. Veel honden- en kattenbezitters merken dat het tegengaan van vlooien in huis een lastige opgave is. De juiste producten kunnen je hierbij helpen.

Nu het tekenseizoen is begonnen en je een wandeling wilt gaan maken met je hond of je kat lekker buiten rondwandelt, is het belangrijk om ze goed te beschermen tegen de teken. Wij bieden hiervoor een breed assortiment aan.

Profiteer tot en met 9 april van 15% korting op beschermingsmiddelen voor jouw hond of kat.

 
 
* Geldig t/m 09-04-2023 en/of zolang de voorraad strekt.

Let op: deze aanbiedingen zijn tijdelijk en zolang de voorraad strekt, op=op!
 
 
 

Beschermingsmiddelen voor honden

 
 
 
 

Beschermingsmiddelen voor katten

 
 
 
 
 

Magazine artikelen over het
beschermen van je hond

 
 
Vlooien bij honden

Vlooien bij honden

Iedere hond heeft er wel eens last van: vlooien. Bij de behandeling van vlooien bij honden zijn verschillende maatregelen noodzakelijk. Eerst moeten de volwassen vlooien op de hond worden bestreden. Lees in dit artikel meer over deze lastige beestjes en hoe je vlooien bij jouw hond kunt voorkomen.

Teken verwijderen bij honden.

Teken verwijderen bij honden

Teken vormen snel een plaag voor onze huisdieren. Daarom is het belangrijk om deze bloedzuigers snel weer kwijt te raken. Hoe eerder je teken ontdekt en verwijdert, des te kleiner het risico op het overdragen van ziekteverwekkers. Lees hier meer over hoe je teken goed bij honden verwijdert.

 
 
Teken bij honden.

Teken bij honden

Bij lente, komen de teken voorbij. Ze bijten zich in de huid van mensen en honden vast. Hoe onschuldig de beet misschien ook lijkt, moet het niet te licht worden opgevat. Omdat de parasieten infectieziekten zoals de ziekte van Lyme kunnen overbrengen. In dit artikel lees je meer over teken bij honden.

Wormen bij honden.

Wormen bij honden

Wormen vallen onder de typische parasieten die het op honden hebben voorzien. Maar welke soorten wormen bestaan er? En leven ze enkel in de darmen van onze hond of ook in andere organen? We hebben alle belangrijke informatie over het thema 'Wormen bij honden' voor je verzameld.

 
 
 

Magazine artikelen over het
beschermen van je kat

 
 
Vlooien bij katten herkennen en behandelen.

Vlooien bij katten herkennen

Als jouw kat plotseling aan heftige jeuk lijdt, kunnen vlooien de oorzaak zijn. Deze parasieten zijn niet alleen vervelend, maar lijden vaak ook tot andere problemen. Hier lees je hoe je vlooien bij katten kunt herkennen en met succes kunt behandelen.

Vlooien en teken bij katten verwijderen.

Vlooien en teken verwijderen

Wanneer de temperatuur een tijdje weer boven de 7 graden uitkomt, komen ook vervelende parasieten weer tevoorschijn. Teken bij katten zijn zeer onaangenaam. Aangezien je ze zo snel mogelijk moet verwijderen, lees je hier hoe je dat moet doen.

 
 
Wormen bij katten.

Wormen bij katten

Wormen bij katten zijn een akelig hoofdstuk in het leven van een kat, en van zijn of haar baasje. Helaas komen de meeste met wormen in aanraking – vooral als jouw kat vrij rondloopt. Ook binnenkatten kunnen wormen oplopen door verontreinigd voer.

Kittens ontwormen

Kittens ontwormen

Wormen komen bij jonge katten helaas vrij vaak voor. Als die niet aangepakt worden, kunnen ze ernstige aandoeningen veroorzaken. Gelukkig zijn deze parasieten erg eenvoudig te bestrijden zodra duidelijk wordt wat het probleem is.

 
 
 
 
 
 
 
 
zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 
 
© 2023