Tot € 250,- voordeel!
Online versie
  Amac    
 
Mac
 
Onze decemberactie is nog geldig t/m zondag 6 januari. Bekijk hier alle modellen en begin 2019 meteen goed met jouw nieuwe Mac!
 
Bekijk alle modellen
 
 
Apple TV
 
Apple TV 4K: voor de echte filmfanaat
 
Bekijk al jouw favoriete films of tv-programma's in prachtig 4K HDR-resolutie. Combineer dit met het geweldige geluid van Dolby Atmos en je hebt de ultieme filmervaring! **

Vanaf € 199,-
 
Bekijk Apple TV 4K
 
 
 
Linksys
 
Wifi in het héle huis!
 
Met de Linksys Velop creëer je in enkele minuten een stabiel wifi-netwerk. Voeg extra stations toe en je bent overal in huis (dus ook in de garage of achtertuin) verzekerd van wifi met een volledige signaalsterkte!
 
Meer over Linksys Velop
 
 
 
Audio
Maak jouw woning slimmer
 
Met smarthome-producten kun je alles in huis bedienen vanaf jouw smartphone of tablet. Zo zet je met slimme verlichting op afstand de lampen aan of uit, weet je met een slim weerstation precies wanneer de zon schijnt en kun je met slimme stekkerblokken het energieverbruik van jouw apparaten in kaart brengen. Wel zo handig!
 
Bekijk het hele assortiment
 
 
 
Service
Amac garantie
Verzekeringen
Annuleren of retourneren
Reparatie & herstel
Veelgestelde vragen
Dichtstbijzijnde store
 
 
Contact
Visschersplein 158
3511 LX Utrecht
088 -77 060 00 (lokaal tarief)
care@amac.nl
Bezoek onze website
 
FB TW YT INST IN Amac Premium Reseller
 
 
* Kijk voor de voorwaarden op amac.nl. Deze actie is geldig van 17 december 2018 t/m 6 januari 2019. © 2018 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple is geen deelnemer noch sponsor van deze actie.
** Niet alle content is beschikbaar in 4K of 4K HDR. 4K-resolutie vereist een televisie die geschikt is voor 4K. Gebruik van de features van Dolby Atmos vereist apparaten die geschikt zijn voor Dolby Atmos. Weergavekwaliteit is afhankelijk van hardware en internet­verbinding.
 
Afmelden voor de nieuwsbrief   |   Profiel wijzigen   |   Privacybeleid