Profiteer van de Groepsreizen Actieweek bij FOX

1 month ago


Text only:

Webversie

Korting tijdens de Groepsreizen Actieweek

FOX biedt een ruime selectie aan groepsrondreizen naar meer dan 50 landen. FOX laat u op comfortabele wijze kennismaken met uw vakantiebestemming. Kies uit één van de acht groepsreizen naar Zuid-Afrika en profiteer tot en met 13 februari van 75 euro korting per persoon! Al eens naar Zuid-Afrika geweest? Combineer dan Zuid-Afrika met bijvoorbeeld Namibië, Botswana en Zimbabwe!

Bekijk alle groepsrondreizen

Actievoorwaarden

Hoogtepunten van Zuid-Afrika

Het adembenemende Zuid-Afrika heeft misschien wel honderden hoogtepunten, zowel in natuurlijk als in cultureel opzicht. Wij maakten een selectie van tien plekken die u niet mag missen tijdens een reis door dit afwisselende land. Reist u even mee?

Bekijk de hoogtepunten

Voordelig rondreizen in Zuid-Afrika

Oog in oog staan met de Big five in het Krugerpark, genieten van heerlijke wijnen in Stellenbosch, struinen door het indrukwekkende Kaapstad of Johannesburg, wie wil dat nou niet? Duur zegt u? Integendeel, in Zuid-Afrika krijgt u waar voor uw geld.

Ontdek de lage kosten

Accommodaties in Zuid-Afrika

Benieuwd naar de mogelijke hotels en lodges tijdens een groepsreis naar Zuid-Afrika? Bekijk deze korte video voor een overzicht van hotels die wij gebruiken tijdens onze rondreizen in dit prachtige land.

Bekijk de video

Een Zuid-Afrika reis met FOX, verre reizen van ANWB

Ga op zoek naar de Big Five tijdens een gamedrive
Geniet van een traditionele braai en heerlijke lokale wijnen
Overnacht in goede middenklasse hotels en lodges incl. ontbijt
Groepsrondreizen met deskundige Nederlands- / Afrikaanssprekende reisleiding
Diverse excursies zijn al inclusief
Bekijk alle Zuid-Afrika groepsreizen

Je ontvangt deze mailing van een Zuid-Afrika.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op Afmelden.


Tsjechie.nl

Categories: Holidays Winter Sports | Snow
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019