Profiteer van de Groepsreizen Actieweek bij FOX

1 month ago


Text only:

Webversie

Korting tijdens de Groepsreizen Actieweek

FOX biedt een ruime selectie aan groepsrondreizen naar meer dan 50 landen. FOX laat u op comfortabele wijze kennismaken met uw vakantiebestemming. Nieuw bij FOX is de groepsrondreis naar Nieuw-Zeeland, een 24-daagse rondreis over zowel het Noorder- en Zuidereiland! Boek tot en met 13 februari een groepsrondreis bij FOX en profiteer van 75 euro korting per persoon!

Bekijk alle groepsrondreizen

Actievoorwaarden

Top 10: Natuurrijke Vakantielanden

Nieuw-Zeeland is één van de mooiste natuurbestemmingen ter wereld. Van het ruige vulkanische landschap op het Noordereiland tot aan de machtige bergen, azuurblauwe rivieren en prachtige meren op het Zuidereiland. Benieuwd?

Bekijk de top 10

24-daagse groepsrondreis Nieuw-Zeeland

Ontdek met FOX tijdens een groepsreis de indrukwekkende natuur van het schitterende Nieuw-Zeeland! Tijdens onze reis over het Noorder- en Zuidereiland ziet u een afwisseling van subtropische regenwouden, imposante gletsjers, besneeuwde bergtoppen, wereldse steden en prachtige stranden.

Bekijk de groepsreis

Top 10: Verre Bestemmingen 2019

Van Halong Bay in Vietnam tot de ‘Great Outdoors’ van Nieuw-Zeeland Dit zijn de 10 verre bestemmingen die je in 2019 gezien moet hebben!

Ontdek de 10 bestemmingen

Een Nieuw-Zeeland reis met FOX, verre reizen van ANWB

Ontdek de absolute hoogtepunten van Nieuw-Zeeland
U overnacht in comfortabele accomodaties met elk een goede ligging
U ontvangt een digitaal informatiepakket inclusief routebeschrijving
Veel excursies zijn al inclusief
Toon alle groepsreizen naar Nieuw-Zeeland

Je ontvangt deze mailing van een Nieuw-Zeeland.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op Afmelden.


Tsjechie.nl

Categories: Holidays Winter Sports | Snow
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019