Ontdek één van de mooiste landen ter wereld

Webversie

Maak een groepsreis door Amerika

Korting tijdens de Groepsreizen Actieweek

FOX biedt een ruime selectie aan groepsrondreizen naar meer dan 50 landen. FOX laat u op comfortabele wijze kennismaken met uw vakantiebestemming. Wat dacht u van een rondreis door West-Amerika, of een combinatie van de Verenigde Staten en Canada? Boek tot en met 13 februari een groepsrondreis bij FOX en profiteer van 75 euro korting per persoon!

Bekijk alle groepsrondreizen

Actievoorwaarden

Arend op groepsreis naar de Verenigde Staten

Arend groepsreis

FOX-medewerker Arend is afgelopen jaar op groepsreis geweest op de 12-daagse groepsrondreis Het Wilde Westen en maakte daar een uitgebreid verslag van. Benieuwd naar zijn ervaringen? Lees dan snel verder!

Meer over de groepsreis

Grand Canyon

Grand Canyon

FOX-reiziger Ilya ging met zijn vriendin op rondreis naar het Westen van de Verenigde Staten. Ilya maakte een helikoptervlucht boven de Grand Canyon, misschien wel het mooiste Nationale Park van Amerika.

Bekijk de video

San Francisco

San Francisco

Op rondreis naar San Francisco? Deze veelzijdige stad is een must-see tijdens een vakantie naar West-Amerika. Van een fietstocht over de Golden Gate Bridge tot een bezoek aan het eiland Alcatraz, San Francisco is interessant voor jong en oud.

Ontdek San Francisco

Een Amerika reis met FOX, verre reizen van ANWB

  • Overnacht in comfortabele en centraal gelegen drie- en viersterrenhotels.
  • Groepsrondreizen met deskundige Nederlandssprekende reisleider.
  • Veel activiteiten zijn al inclusief.
Toon alle groepsreizen naar Amerika

Je ontvangt deze mailing van een Amerika.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op Afmelden.