Profiteer van mooie MSC aanbiedingen !

Geachte dames en heren,

Van MSC Cruises hebben wij voor de Caribbean cruise met de MSC Divina schitterende aanbiedingen ontvangen. Wij hebben dit voor u als pakketreis samengesteld en kunnen u deze prachtige reis aanbieden vanaf 995 euro per persoon inclusief vliegreis, hotel en cruise.

Wij wensen u veel leesplezier en zoals gebruikelijk helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze en voor het reserveren van uw droomreis.

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center


Cruise presentatieavonden in Rotterdam en Enschede

Jeroen t Hart verteld u meer over cruises


Graag nodigen wij u uit voor een diner met aansluitend een ´Cruise Informatie Avond´ op 10 oktober en 28 november in Trattoria Borgo d’Aneto in Rotterdam of op 30 en 31 oktober bij Bistro C`est Si Bon in Enschede. Na ontvangst met een aperitief genieten we van een heerlijk

Lees verder

Caribbean cruise

MSC cruises Caribisch gebied

8-Dagen vanaf € 1095,00 incl. vliegreis, hotelovernachting, cruise

Vlieg naar trendy Miami en geniet van een heerlijke cruise met de MSC Divina in de Caribbean. Dit moderne schip heeft alles om een droomvakantie te beleven. De bestemmingen die u onderweg aandoet maken het helemaal af.

Lees verder

Caribbean Cruise

MSC Divina in het Caribisch Gebied

8 dagen - 15 december - incl. vliegreis, hotel en cruise - vanaf € 995,00 per persoon

Geniet in de week voor Kerstmis nog even heerlijk van de warme zon en de tropische bestemmingen in de Caribbean met de MSC Divina. Voor de ongekende prijs van 995 euro per persoon dompelt u zich onder in luxe en comfort en verkent u Jamaica, de Kaaiman Eilanden, Mexico en de Bahama`s.

Lees verder

Cuba, Jamaica, Kaaiman Eilanden, Mexico

Op diverse data boekt u deze cruise al vanaf € 1299 per persoon incl. vliegreis, transfers, cruise.

Tijdens de “Plan a cruise” maand bieden wij in samenwerking met MSC Cruises voordelige Fly & Cruise pakketten aan voor de route met de MSC Opera vanuit Havana (Cuba) voor winter 2017-2018. Op diverse data maakt u kennis met het prachtige Havana en geniet u tijdens de cruise van het heerlijke Jamaica, Kaaiman Eilanden en Mexico.

Lees verder
cruisenieuws en aanbiedingen op facebook cruisevideos en films op youtube cruisenieuws en aanbiedingen op twitter

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.