Profiteer van privatelease voordeel tijdens B lack Friday

11 months ago


Text only:

Plan uw proefrit in de Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 AIRCROSS
Bekijk de online versie.

Geachte heer Do,
Citroën verandert Black Friday in Colourful Friday. Profiteer daarom van maandag 20 november tot zaterdag 25 november van extra private lease voordeel op de Citroën C1, Citroën C3 en de
Citroën C4 Cactus. Uw voordeel kan oplopen tot €30,- per maand over de gehele looptijd van uw Citroën Private Lease contract. Bovendien ontvangt u in de maanden november en december een Citroën Tank Card Plus ter waarde van €500,- bij Citroën Private Lease.
Met vriendelijke groet,
Citroën Nederland

ONTDEK HET AANBOD

LEUK VOOR DE FEESTDAGEN
Ben jij helemaal weg van Citroën en wil jij alles hebben waar Citroën op staat? Bezoek dan eens de Citroën Lifestyle Boutique. In deze webshop vind je onder andere miniatuurmodellen, kleding en leuke gadgets van Citroën, maar ook heel veel Citroën speelgoed voor de kleinere fans.

ONTDEK DE LIFESTYLE BOUTIQUE

NIEUWE CITROËN C4 CACTUS
Citroën onthult de Nieuwe C4 Cactus, de nieuwe compacte hatchback van het merk. Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats. Het resultaat is een onovertroffen rijcomfort, typisch Citroën.

ONTDEK DE NIEUWE C4 CACTUS

CITROËN WINTERCHECK
Tijdens de Citroën Wintercheck wordt uw auto gecontroleerd op 19 verschillende punten. Hierdoor zijn u en uw Citroën helemaal klaar voor de winter. Naast het winterklaar maken van uw Citroën kunt u tegelijkertijd profiteren van zeer aantrekkelijk geprijsde winterse accessoires zoals dakkoffers, dakdragers en sneeuwkettingen.

PLAN UW WINTERCHECK

PROEFRIJDEN IN NIEUWE COMPACTE SUV CITROËN C3 AIRCROSS
Na de spectaculaire onthulling van de Citroën C3 AIRCROSS, kunt u nu vrijblijvend een proefritafspraak maken bij uw Citroën-dealer. Maak kennis met de stoere SUV en ervaar het optimale rijcomfort.

PLAN UW PROEFRIT

CITROËN ORIGINS: CITROËN AX
Herinnert u zich nog die tv-commercial, opgenomen op De Chinese Muur? Het was de Citroën AX! Vol trots presenteerde Citroën in 1986 de zuinige en comfortabele Citroën AX, die zou uitgroeien tot een groot succes. Herbeleef de Citroën AX of één van de andere historische modellen van Citroën op Citroën Origins!

BEKIJK DE CITROËN AX

Uw mening is belangrijk voor ons
VINDT U DEZE NIEUWSBRIEF RELEVANT?
VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITROËN APP
© 2017 Citroën Nederland BV |

Afmelden

|

Citroën.nl

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018