Korting op NS Publieksprijs-nominaties, Pieter Waterdrinker, Stephen King en Paul Biegel
8 november 2023
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
PROFITEER VAN ONZE ACTUELE ACTIES!
In deze nieuwsbrief lichten we een aantal actuele acties uit:  
  • Pieter Waterdrinker viert zijn 25-jarig schrijversjubileum. Zijn luisterboeken zijn daarom afgeprijsd met maar liefst 50 procent. 
  • Vanavond wordt de winnaar bekend van de NS Publieksprijs. Vijf nominaties zijn exclusief bij Luisterrijk verkrijgbaar met tot 50 procent korting. De actie is bijna afgelopen, dus profiteer vandaag nog! 
  • Tot slot aandacht voor Stephen King als auteur van de maand. In november zijn 30 luisterboeken van deze bestsellerauteur verkrijgbaar met 50% korting.
Dagboeken van Pieter Waterdrinker. Na de Russische invasie in Oekraïne moet hij met zijn vrouw zijn Petersburgse huis verlaten. We volgen hem onder meer op zijn reizen door Duitsland en Italië. Voorgelezen door Wilbert Gieske.

TIP: 9 luisterboeken van Pieter Waterdrinker met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Het Koninklijk Huis is de nieuwe roman van bestsellerauteur Herman Koch. Een satirische roman over een modern koningsdrama; grappig, scherp en soms ontluisterend. Genomineerd voor de NS Publieksprijs. Voorgelezen door Roeland Fernhout.

TIP: 13 luisterboeken van Herman Koch met korting! 
Tijdelijk met 50% korting van € 13,99 voor € 6,99
Het avontuur van Roadtrip gaat verder. Zeven jaar geleden werd Jim in verband gebracht met de verdachte dood van zijn assistent Lucy.  Om Jims naam te zuiveren moet Paula er tijdens haar reis door Amerika samen met privédetective Stewart achter komen wat er met Lucy is gebeurd. Genomineerd voor de NS Publieksprijs. Voorgelezen door Charlotte Lap.
Tijdelijk met 50% korting van € 11,99 voor € 5,99
Lotte Bonnet woont al jaren gelukkig in Zuid-Limburg met haar man Emil. Maar dan pleegt Emil onverwacht zelfmoord tijdens het lopen van de Camino en blijft Lotte ontredderd achter. Dan gaat Lotte zelf de Camino lopen. Maar iemand volgt haar, iemand die niet wil dat ze de waarheid ontdekt. Genomineerd voor de NS Publieksprijs. Voorgelezen door Charlotte Lap.
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Zingen is Anna’s grote geluk. Zij heeft de stem, het talent en de ambitie, maar een carrière als zangeres is voor een meisje uit haar milieu eind negentiende eeuw ondenkbaar. Genomineerd voor de NS Publieksprijs. Voorgelezen door Arthur Japin.
Tijdelijk met 35% korting van € 15,99 voor € 10,39
'Op 13 oktober 2019 verliet ik de boerderij waar ik jarenlang vastzat. Op dat moment maakte ik me definitief los uit de geloofswereld van mijn vader, die mij vijfentwintig jaar lang in zijn macht had.' 
Genomineerd voor de NS Publieksprijs. Voorgelezen door Israel van Dorsten.
Tijdelijk met 50% korting van € 12,99 voor € 6,49
De kleine kapitein, een van de meest geliefde kinderboeken uit de Nederlandse jeugdliteratuur van meesterverteller Paul Biegel, beluister je ook als audiobook. Op meesterlijke wijze voorgelezen door Jan Meng. 
Tijdelijk met 50% korting van € 13,99 voor € 6,99
Stephen King is deze maand auteur van de maand. Dat betekent dat maar liefst 27 luisterboeken van deze bestsellerauteur met 50% korting verkrijgbaar zijn, exclusief bij Luisterrijk.
Er is al een Stephen King luisterboek vanaf € 1,49!
KORTING OP TIENTALLEN LUISTERBOEKEN, AL VANAF € 1,49!
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl