Logo

Programma maart ‘23 | Koop steunkousen
voor Tiny Park Sessions | Foto-Expositie ‘Dagboeken van de Brugse Poort’ in Bib De Krook

Het programma van maart ‘23 zal weer spetteren. En heb je zin om de Tiny Park Sessions te steunen? Koop nu een paar steunkousen. En wil je het geheime leven van Brugse Poorters ontdekken? Ga dan naar onze Foto-expositie ‘Dagboeken van de Brugse Poort’ in Bibliotheek De Krook. Lees er hieronder alles over!

Volledige programma…

Verwarm je voeten en steun de Tiny Park Sessions - Koop steunkousen!

De Tiny Park Sessions brengen buurtbewoners en Gentenaars op een laagdrempelige manier tezamen met muziek, theater en gezelligheid. De laatste twee edities bleken een succesformule dus moeten de Sessions zeker blijven doorgaan. Koop daarom steunkousen van Bij’ De Vieze Gasten!

Zo hou jij je voeten warm in de winter en help je mee de derde editie van de Tiny Park Sessions te ondersteunen.

Koop jouw steunkousen via onze site.

Er zijn twee verschillende paren beschikbaar:

  • Model 1: zwart met rode accenten

  • Model 2: rood met bij-logo

Bekijk ze hier.

© Els Van Leeuwe voor ‘Dagboeken van de Brugse Poort’

Fotografiecollectief Fixatief maakt expo over het geheime leven van Brugse Poorters

Hoe leven de bewoners achter de gevels van de Brugse Poort? In ‘Dagboeken van de Brugse Poort’ biedt fotografiecollectief Fixatief van Bij’ De Vieze Gasten daarop een antwoord. Ze vertellen het verhaal van 10 buurtbewoners door hen een jaar lang in hun huis vast te leggen. Het project gebeurde onder begeleiding van De Morgen-fotograaf Yann Bertrand en is tot 29 april te zien in Bibliotheek De Krook (2de verdieping) in Gent.

Praktisch

‘De Meisje’ gaat over de levenslange strijd van Jaouad Alloul voor vrijheid en meervoudige identiteit. Een ontroerende, muzikale boekvoorstelling over identiteit, seksualiteit en traditie. Reserveer nu!