Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 26 juli 2017

Promotieplan Aalsmeer zet verhalen van bezoekers centraal

Promotieplan Aalsmeer zet verhalen van bezoekers centraal
24-juli-2017 | Afgelopen week heeft het college van Aalsmeer het Promotieplan Aalsmeer 2017 – 2020 vastgesteld. Onder de naam ‘Visit Aalsmeer’ worden aankomend jaar onder andere een website opgezet en een Facebook-, Twitter- en Instagram-account geopend. Bezoekers worden straks uitgenodigd hun verhalen, belevenissen en foto’s te delen.
Lees verder >

Aalsmeer is volgens Elsevier 'Economische Toplocatie'

24-juli-2017 | Aalsmeer heeft in het jaarlijkse Elsevier-onderzoek naar economische toplocaties in Nederland de 18e positie gehaald. De aanpak is dit jaar iets anders dan voorgaande jaren. De prestatie is afgezet tegen het inwoneraantal. Zo kunnen de prestaties onderling goed worden vergeleken.
Lees verder >

Expositie Astrid Stoffels en Tjits v/d Kooij in gemeentehuis

24-juli-2017 | De officiële opening is op woensdag 26 juli om 20.00 uur. De opening wordt verricht door Karina Tan, voormalig voorzitter van de Vereniging Amstellandse Kunstenaars. Een ieder is van harte uitgenodigd om bij deze opening met hapje en drankje aanwezig te zijn. De tentoonstelling loopt tot 26 oktober
Lees verder >

Historische fiets- en wandelroute 3.0 nu te koop

21-juli-2017 | Wethouder Gertjan van der Hoeven kwam woorden tekort om het initiatief en vooral de uitvoering van de nieuwe historische fiets- en wandelroute te prijzen. “Als gemeente ontwikkelen wij initiatieven om samen met het bedrijfsleven Aalsmeer toeristisch beter op de kaart te zetten. Daartoe zullen we vaker social media gaan inzetten. Dan is het mooi om te zien dat vrijwilligers van de stichting Oud Aalsmeer ons laten zien hoe je dat met geweldig geavanceerd product, een historische route 3.0, kunt doen. Hoezo ‘Old School’? Daar kunnen we nog een voorbeeld aan nemen.”
Lees verder >

Eigenaren gemeentelijke monumenten krijgen subsidie voor onderhoud

24-juli-2017 | De eigenaren van de 43 gemeentelijke monumenten in Aalsmeer kunnen per 1 januari 2018 subsidie aanvragen voor het onderhoud van hun pand. Het College van B en W heeft de subsidieregels voor onderhoud of restauratie van gemeentelijke monumenten dinsdag 18 juli vastgesteld. Dit besluit is een uitwerking van een voornemen uit het coalitieakkoord.
Lees verder >

Negatief zwemadvies Westeinderplassen, locatie Herenweg

21-juli-2017 | Met het warme weer van afgelopen weken, neemt de kans op blauwalgenoverlast in Aalsmeer toe. Rijnland en de gemeente Aalsmeer nemen maatregelen om de overlast te beperken. Maar ook als bewoner kunt u zelf maatregelen treffen om de doorstroming in de watergang te verbeteren en daarmee de vorming van drijflagen te beperken.
Lees verder >

Zomerbob!

20-juli-2017 | U heeft het waarschijnlijk al gezien: de gemeenten in onze regio zijn volop bezig met de Bob-zomercampagne. De Bob campagne richt zich op het voorkomen van rijden onder invloed van alcohol. Juist nu de vakantie is begonnen, is het belangrijk om afspraken te maken. Want of het nu gaat om een barbecue, festival of strandbezoek: veilig thuiskomen willen we allemaal.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer