Dit jaar is de beurs Provada helemaal digitaal en staat kennisdeling centraal met webinars, talkshows en keynotes. Dit staat er 3 november op het programma.
Vastgoedmarkt
Online versie
Provada Live: dit staat er 3 november op het programma
Dit jaar is de beurs Provada helemaal digitaal en staat kennisdeling centraal met webinars, talkshows en keynotes. Deze sessies mag je niet missen.
Lees verder >
Hoogbouw achter de duinen
Hoe kansrijk is binnenstedelijke gebiedsontwikkeling midden in een pandemie, neergaande conjunctuur en stikstofcrisis? Een rondgang door Laakhavens Den Haag leert dat nog veel mogelijk is. 
Lees verder >
‘Nederlands winkelvastgoed zal nooit helemaal herstellen van corona’
De retailvastgoedmarkt zal langzaam en niet volledig herstellen van de coronacrisis. Dat voorspelt Gerard Zandbergen, eigenaar van retailonderzoeksbureau Locatus en deelnemer aan de sessie Retail tijdens Provada Live op 3 november om 11:00 uur.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Investeringen voor een leefbare stad
Verstedelijking is een trend die in heel Europa actueel is. Investment Manager Primevest Capital Partners speelt daarop in door te beleggen in innovatieve ‘real assets’, zoals communicatienetwerken, parkeergarages en betaalbare woningen. Zo worden ‘slimme steden’ gefaciliteerd.
Peter Schreuter: ‘Ondanks alles blijf ik een realistische optimist’
Precies een jaar voor de corona-uitbraak nam Peter Schreuter de vastgoedbeurs Provada over. Het virus dwong hem de beurs uit te stellen en uiteindelijk slechts in digitale vorm door te laten gaan. Maar slapeloze nachten had hij niet: ‘Ik sta elke ochtend met volle energie op om ertegenaan te gaan’.
Lees verder >
Coronatalks Huib Boissevain: ‘Er komt een tsunami aan faillissementen aan in retail’
Mede door overheidsregelingen zijn veel retailers vooralsnog in staat om de huur te betalen, maar dat gaat spoedig veranderen, denkt Huib Boissevain van Annexum. 'Het is nu nog stil op het strand, maar er komt een enorme golf aan.'
Lees verder >
‘Breng wijkbewoner niet naar kantoor, maar kantoor naar de wijk’
Investeer niet in snelle verbindingen tussen steden, wanneer je functies zoals kantoren, winkels, zorg en maakindustrie terug naar de wijken wilt halen.
Lees verder >
Laatste kans: stem op jouw favoriete kandidaat van de Young Talent Award 2020
Lezers van Vastgoedmarkt kunnen dinsdag 3 november voor het laatst op hun favoriete kandidaat stemmen voor de Young Talent Award 2020.
Lees verder >
Verhoeven en Nassiri (ex-Prologis) beginnen eigen bedrijf in last-milevastgoed
Voormalig directeuren bij Prologis, Bram Verhoeven en Ali Nassiri, zijn voor zichzelf begonnen. Met URBZ Capital gaat het tweetal beleggen in last mile stadsdistributie.
Lees verder >
Kabinet overweegt nieuwe coronamaatregelen
Het kabinet overweegt nieuwe coronamaatregelen die de groepsgrootte moeten beperken, zoals het tijdelijk sluiten van musea, theaters en bioscopen.
Lees verder >
Waarom Unibail in 2020 al 4,2 miljard euro afschreef
Unibail-Rodamco-Westfield boekte in 2020 al 4,2 miljard euro af op zijn portefeuille. Hoe het op verschillende fronten mis ging.
Lees verder >
GPR 250 Europe Index eindigt lager in oktober, Nederland positieve uitzondering
De Europese beursgenoteerde vastgoedsector - zoals gerepresenteerd door de GPR 250 Europe Index – is in oktober 2020 wederom (-4,4 procent) gedaald.
Lees verder >
Martin Kraaij acquisitie & assetmanager voor het ASR Dutch Science Park Fund
Martin Kraaij (35) treedt per 1 november in dienst bij ASR real estate als acquisitie & assetmanager voor het ASR Dutch Science Park Fund. 
Lees verder >
Corona en de woningmarkt: ‘Minstens 2 kamers met buitenruimte of berging’
Hoe gaan beleggers op de woningmarkt om met deze coronacrisis? En hoe anticiperen zij op de klap die ongetwijfeld nog gaat komen? 
Lees verder >
Sipkema verkoopt 87 appartementen in Rotterdam
Sipkema Beheer heeft een portefeuille met in totaal 87 appartementen in Rotterdam verkocht. De woningen liggen verdeeld over vier complexen in Zuidwijk (stadsdeel Charlois).
Lees verder >
Bibi de Vries nieuwe directeur NRVT
Bibi de Vries is per 1 november de nieuwe directeur van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright