Webinars, keynotes en talkshows. Ook vandaag kun je vele inspirerende sessies volgen tijdens de Provada Live. We hebben de sessies van Vastgoedmarkt op een rijtje gezet.
Vastgoedmarkt
Online versie
PW
Provada Live: programma 4 november 
Webinars, keynotes en talkshows. Ook vandaag kun je vele inspirerende sessies volgen tijdens de Provada Live. We hebben de sessies van Vastgoedmarkt op een rijtje gezet.
Retailpanel over winkelstraat: ‘Gemeenten, kom in actie!’
Gemeenten doen nog te weinig aan het opnieuw inrichten van hun winkelgebied, onder meer in antwoord op corona. Daarover waren de retailexperts het gisteren wel eens tijdens de ronde tafel die Vastgoedmarkt over de toekomst van de winkelstraat organiseerde tijdens Provada Live.
Lees verder >
Corona en de woningmarkt: ‘Minstens 2 kamers met buitenruimte of berging’
Hoe gaan beleggers op de woningmarkt om met deze coronacrisis? En hoe anticiperen zij op de klap die ongetwijfeld nog gaat komen? Tijdens Provada Live gaat Vastgoedmarkt hierover in gesprek met particuliere en institutionele beleggers op de woningmarkt.
Lees verder >
(advertorial)
alt
‘VGP blijft verbonden aan de gebouwen en parken die we ontwikkelen’
Doordat VGP ook instaat voor het management en het beheer van de gebouwen blijven wij ook verbonden met de parken die wij ontwikkelen en dus ook met onze klanten en de gemeenschap waarin wij actief zijn.
Hugo Roosjen grootste vastgoedtalent van 2020
Hugo Roosjen, als winkeltaxateur verbonden aan de afdeling Valutation & Advisor van Cushman & Wakefield heeft de Vastgoedmarkt Young Talent Award 2020 gewonnen. 
Het winnende plan van Hugo >
‘Tsunami van retail faillissementen is tendentieus’
'Ik ben altijd wars van tendentieuze opmerkingen als een tsunami van faillissementen die zou komen in de retail als de ondersteuning van de overheid ophoudt. Retail had al een probleem vanwege e-commerce en die trend is alleen maar versterkt door corona.'
Lees verder >
Coronacrisis: Dordrecht pakt door en wil woningen voor winkels
De gemeente Dordrecht wil in antwoord op het teruglopend aantal bezoekers in de binnenstad door de coronacrisis het winkelhart verkleinen zo bericht AD De Dordtenaar. Er moeten 200 woningen extra voor in de plaats komen. 
Lees verder >
Vestia: Ruim 2.000 woningen kwijt, 8.000 te gaan
De Rotterdamse woningcorporatie Vestia heeft in twee zogeheten maatwerkgemeenen haar bezit verkocht aan andere coporaties. Vestia wil zich om financieel weer gezond te worden na het derivatendebacle gaan focussen op haar bezit in Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. 
Lees verder >
COA wil asielzoekers onderbrengen in hotels en vakantieparken
Omdat er een tekort is aan opvangplekken voor asielzoekers gaat het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) op korte termijn asielzoekers onderbrengen in hotels, vakantieparken en ander commercieel vastgoed.
Lees verder >
a.s.r. real estate verkoopt Post Utrecht
a.s.r. real estate heeft het volledig verhuurde Post Utrecht aan de Neude in Utrecht verkocht aan particuliere belegger OD Investments B.V.
Lees verder >
KPMG: Europese banken financieren aanzienlijk minder vastgoed
De trend dat Europese banken zich meer focussen op het financieren van vastgoed is teruggedraaid in vergelijking met voorgaande jaren.
Lees verder >
Coronacrisis zorgt voor sterke winstval moederbedrijf Primark
De coronacrisis weegt zwaar op de resultaten van Associated British Foods, het moederconcern van kledingketen Primark. Doordat veel winkels vanwege lockdowns de deuren gesloten hielden, kelderde de winst het afgelopen jaar.
Lees verder >
Hoogeveen wraakt rechter in slepend pandrechtdossier
De Utrechtse vastgoedondernemer Marco Hoogeveen heeft een rechter van de rechtbank Midden-Nederland gewraakt in één van de onderliggende zaken van zijn gevecht met Rabobank en vastgoedfinancier RNHB. 
Lees verder >
Fixami huurt 14.000 m2 in DC Kraaiven
Fixami, bekend van de merken Gereedschapcentrum.nl in Nederland en Fixami in België, Frankrijk en Spanje, heeft onlangs 7.000 m2 magazijnruimte in gebruik genomen in DC Kraaiven in Tilburg.
Lees verder >
Edmond de Rothschild REIM koopt zes bedrijfsgebouwen
Vermogensbeheerder Edmond de Rothschild REIM heeft een portefeuille van zes industriële objecten aangekocht met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 53.000 m2.
Lees verder >
Winkelverkopen breken record door corona
De omzet in de detailhandel is nog niet eerder zo snel gegroeid. De verkopen van winkeliers stegen in het derde kwartaal met ruim 9 procent.
Lees verder >
Groen licht voor ontwerp twee nieuwe woontorens in Eindhoven
 De plannen van gebiedsontwikkelaar AM voor twee woongebouwen in Lichthoven te Eindhoven komen steeds dichter bij realisatie. Het ontwerp is door de Supervisor van de gemeente Eindhoven, Kees Christiaanse (KCAP), goedgekeurd.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright