Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
27 januari 2020
Provincie verleent subsidie voor nieuw regionaal biomassaplein
De gemeenten Vught, Best, Sint-Michielsgestel en Boxtel krijgen subsidie voor het ontwikkelen van een ‘Biomassaplein’. De provincie Noord-Brabant kent de subsidie toe in het kader van Landschappen van Allure. Het gaat om een bedrag van € 254.000 dat bedoeld is voor de ontwikkeling van het plein op Vorst B in Boxtel.

Meer informatie
Verkeerhinder Roderweg Liempde
In de week van 3 tot 7 februari werken we aan de Roderweg in Liempde.

In die week is de Roderweg in beide richtingen  afgesloten tussen de Barrierweg en de Hamsestraat. Het verkeer leiden we dan om via de Vleutstraat-Hamsestraat-Dazingstraat- Barrierweg.
Fietsers worden omgeleid via de Essenstraat – Hofstad.

De omleidingsroutes geven we met borden aan.
Raadsbijeenkomst op 4 februari over Visie Zonneparken
Met de Boxtelse inwoners en stakeholders is de afgelopen periode onderzocht hoe de gemeente Boxtel in 2030 energieneutraal kan worden. Er is gekeken hoeveel, waar en hoe we zonneparken toe kunnen staan in de gemeente. Hiervoor stellen we een concept visie Zonneparken op. In voorbereiding op de vaststelling van deze visie krijgt de gemeenteraad tijdens deze informatie-/uitwisselingsbijeenkomst, informatie over het proces en spreken we met elkaar over de inhoud. 

Je bent van harte welkom in de raadzaal van het gemeentehuis (ingang Dr. Van Helvoortstraat) vanaf 19.30 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst hoeft niet. Voor meer informatie neem je contact op met de raadsgriffier Inge Smits via (0411) 65 52 85 of via griffie@boxtel.nl 
Uitschrijvingen uit basisregistratie personen
Als na onderzoek is gebleken dat personen niet meer wonen op het adres waar zij inschreven staan, wat wil zeggen dat zij voor de gemeente (administratief gezien) verblijven op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland wonen, worden zij uitgeschreven uit het basisregistratie personen (BRP). Als je het niet eens bent met het besluit kun je bezwaar indienen. 

Meer informatie en bekijk wie uitgeschreven wordt uit BRP
 
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten