1000 superdeals | korting tot 80% | 48 uur lang | webversie.
B&Q
De hunt start dinsdag 29 augustus!
Hoi!

het aftellen is begonnen, over een week is het zover: de iBOOD HUNT barst los! Ruim 1000 superdeals in een razend tempo! Zodra de ene deal is uitverkocht verschijnt de volgende. Bovendien krijg je nu van PayPal € 7,50 shoptegoed*. Heb je nog geen PayPal-rekening? Maak er dan gelijk één aan, zo geregeld!
 
 
€ 7,50 shoptegoed van PayPal
Speciaal voor de HUNT krijg je € 7,50 shoptegoed van PayPal. Dit wordt automatisch verwerkt in je bestelling wanneer je afrekent met PayPal. Hoe krijg je dit shoptegoed? Door op deze link te klikken. Als je nog geen PayPal-rekening hebt, klik dan eerst hier. Het shoptegoed is in beperkte hoeveelheid beschikbaar, dus wacht niet te lang.
 
 
 
iBOOD HUNT
Dé online koopjesjacht die je niet mag missen! De uitgelezen kans om je nieuwe iPhone, laptop of designstoel voor een ge-wel-dige prijs op de kop te tikken.
 
 
 
Hunt Flashsale
Een sale vol met superkoopjes en meepakkers. Maar ook aanbiedingen waar je iets langer over na wilt kunnen denken!
 
 
 
iBOOD box
Het absolute hoogtepunt van de HUNT: een grote verrassingsdoos, tot de nok toe gevuld met producten die bij elkaar vééél meer waarde hebben, dan wat jij voor deze doos neertelt..
 
 
 
HUNT TV
Tijdens de HUNT gaan we meerdere keren live op Facebook. Vraag deals aan die je voorbij wilt zien komen. Meld je aan voor het facebook-event en maak kans op gratis bezorging!
 
 
Kortom, zet dinsdag 29 augustus in je agenda want dit event wil je niet missen!

Tot dan!
Hunt Team iBOOD.
En? Wat vind je van deze e-mail?
Goed
Kan beter
Internet’s Best Online Offer Daily
* De € 7,50 kortingsactie wordt aangeboden door Paypal en is geldig van 15 augustus 2017 tot en met 30 september 2017. Je kunt de €7,50 alleen besteden op iBOOD.com. Je kunt de korting slechts éénmaal opslaan in je Nederlandse of Belgische PayPal-rekening. Beperkte hoeveelheid beschikbaar. De Aanbieding kan tot de maximale waarde worden gebruikt en kan niet in zijn geheel of deels worden ingewisseld tegen cash. Om van de Aanbieding gebruik te maken, dien je : a) een Nederlandse of Belgische PayPal-rekening te hebben of te openen, b) een email te hebben ontvangen van iBOOD.com met de Aanbieding, c) de Aanbieding te activeren in jouw PayPal-rekening, d) een aankoop te doen met jouw PayPal-rekening op iBOOD.com voor 29 september 2017 (23.59 uur). De Aanbieding kan slechts één keer worden geactiveerd per gebruiker in zijn of haar PayPal-rekening en wordt vervolgens verrekend in de check-out van de totale aankoop op iBOOD.com.

Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com. Deze e-mail is verstuurd door iBOOD.com, Contactweg 159-2, 1014 BJ Amsterdam. Geen e-mails meer ontvangen? Meld je af voor de nieuwsbrief. iBOOD.com verkoopt of verhuurt nooit haar gegevens aan derden. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven op onze dagelijkse nieuwsbrief. Alle vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW. Voeg antwoord@mailer.ibood.com toe aan je contactpersonen om er zeker van te zijn dat je onze nieuwsbrief ontvangt.