500 superdeals | korting tot 80% | 48 uur lang ALLE DEALS | webversie.
iBOOD.com
21 & 22 maart: iBOOD Hunt!
Hoi!

Op 21 en 22 maart barst de iBOOD HUNT weer los. Je bent er toch ook bij?

Wat is de HUNT?
De HUNT is hét hoogtepunt voor de online koopjesjager: een wervelwind van aanbiedingen. Waar we normaal één superdeal per categorie per dag aanbieden, vliegen de aanbiedingen je tijdens de HUNT om de oren. De kortingen zijn hoger dan normaal en de deals volgen elkaar in rap tempo op. Zodra een product is uitverkocht, verschijnt direct de volgende superdeal. De HUNT is enorm populair, dus wees er snel bij, want op=op!

HUNT FLASHSALE
Bomvol met kassakoopjes en meepakkers maar ook monsteraanbiedingen waar je tóch even wat meer tijd voor nodig hebt.

EÉN-KLIK-BETALEN
Betalen met één klik, superhandig én snel! Stel het NU alvast in en vergroot je kansen op de meest gewilde producten op het web. Activeer jouw 1-click-payment hier.

HUNT TV
Volg de HUNT via HUNT-TV! Op Facebook zie je live video’s met unieke kijkjes achter de schermen en mooie winacties. Is die BOX dit jaar dan eindelijk van jou?

Alvast wat voorpret? Meld je aan voor ons FB-event.

Happy Hunting!
HUNT-team iBOOD
En? Wat vind je van deze e-mail?
Goed
Kan beter
Internet’s Best Online Offer Daily

iBOOD.nl

Afmelden

Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com. Deze e-mail is verstuurd door iBOOD.com, Contactweg 159-2, 1014 BJ Amsterdam. iBOOD.com verkoopt of verhuurt nooit haar gegevens aan derden. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven op onze dagelijkse nieuwsbrief. Alle vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW. Voeg antwoord@mailer.ibood.com toe aan je contactpersonen om er zeker van te zijn dat je onze nieuwsbrief ontvangt.