Deze upcoming bestemmingen zijn klaar om ontdekt te worden!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 Maak een afspraak | Bekijk de webversie

Albanië, Montenegro en Slovenië

Beste Vakantieganger, 

De mooiste plekken ervaren, vóórdat iedereen het doet? Haal de ontdekkingsreiziger in jezelf naar boven en reis mee naar onze upcoming bestemmingen! Naast dat je hier echt een unieke vakantie beleeft, is het in deze ‘nieuwe’ landen meestal nog heerlijk rustig. En, niet onbelangrijk, het is nog betaalbaar ook!

ONTDEK IETS NIEUWS...

Op ontdekkingsreis naar…

Albanië

Albanië

Je hoort er steeds meer over, maar dat is logisch: dit is dé opkomende parel van de Balkan. Het veelzijdige land heeft alles: van woeste gebergtes tot kalme stranden en van Griekse ruïnes en tot leuke steden.

NAAR ALBANIË
Montenegro

Montenegro

Tijdreizen naar een andere eeuw in het ommuurde centrum van Budva, je vergapen aan de fotogenieke baai van Kotor, hiken door de landschappen en tot rust komen op meer dan 100 stranden. Hier kan het allemaal!

NAAR MONTENEGRO
Slovenië

Slovenië

Ontdek het ongerepte groen van de Julische Alpen, het betoverende meer van Bled en charmante steden zoals Ljubljana. Een verborgen juweeltje dat avontuur en ontspanning perfect combineert!

NAAR SLOVENIË

Een eerdere ontdekking...

Maar nog steeds uniek en ongerept!

Kroatie

Ben jij al in Kroatië geweest?

Avonturiers opgelet: dit land wordt steeds populairder. Wees er dus snel bij als je van unieke vakanties houdt! Wat je in Kroatië zoal te wachten staat? Historische straatjes in Dubrovnik en Split, groene natuurgebieden vol kletterende watervallen, en natuurlijk óók schilderachtige stranden. Ontdek het zelf!

NAAR KROATIË

D-reizen

Privacy statement

Profiel wijzigen

Pauzeren Afmelden

Contact

Volg ons