PSV, achter de schermen bij Prinsjesdag, Arjen Lubach tegen sportflitsen, win een speaker!

3 years ago
  • Html
  • Text
Indien dit e-mail bericht niet goed wordt weergegeven, klik dan hier voor de webversie.
het nieuws van alle kanten
 KIJK LIVE    LUISTER LIVE
Nieuwsbrief 18 september 2015
 
'Hoogopgeleide vluchtelingen moeten sneller aan het werk'
 
De Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF wil dat er een actieplan komt om hoogopgeleide vluchtelingen sneller te laten integreren en aan het werk te krijgen. Een van die vluchtelingen is de 30-jarige Firas Al-Khoury uit Irak. Hij vluchtte drieënhalf jaar geleden naar Nederland. In Bagdad werkte hij als arts op de spoedeisende hulp, nu is hij arts-assistent in het Maastricht UMC: 'Ik hoop dat vluchtelingen dezelfde kansen krijgen als ik.'
 
 
PSV verslaat Manchester United
 
In Eindhoven won PSV de eerste wedstrijd in de Champions League met 2-1 van de ploeg van Louis van Gaal. PSV-trainer Phillip Cocu prijst zijn team: 'Ik ben meer dan trots.' Luister de winnende goal van Narsingh terug, met verslag van Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter.
 
 
 
Achter de schermen bij Prinsjesdag
 
 
NPO Radio 1 was er ook deze Prinsjesdag bij: live vanuit de hal van de Tweede Kamer volgden de presentatoren en verslaggevers alles rond de derde dinsdag van september. Ook spraken zij met politici over de gepresenteerde plannen van het kabinet. Neem een kijkje achter de schermen van de speciale Prinsjesdag uitzending.
 
 
Algemene Beschouwingen
 
 
Deze week vonden traditigetrouw de Algemene Beschouwingen plaats. Twee grote onderwerpen domineerden het debat: de geplande lastenverlichting en de aanpak van de vluchtelingencrisis. In De Nieuws BV blikt politiek redacteur Peter Kee terug op de Algemene Beschouwingen.
 
 
Arjen Lubach strijdt tegen sportflitsen
 
Arjen Lubach was zondag te gast in De Perstribune. Hij vertelde over een nieuw seizoen Zondag met Lubach én hij liet blijken gaan fan te zijn van sportflitsen op de radio.
 
 
Herman Brusselmans bij Kunststof
 
Rasverteller Herman Brusselmans sprak in Kunststof over zijn gemoedstoestand, de liefde en de dood, zijn zeventigste boek, Joost Zwagerman en meer.
 
 
Nieuw op NPO Radio 1: Opvliegers
 
Vanaf deze zondag gaat Erik de Vlieger om middernacht de nieuwe werkweek aftrappen. Elke maandag van 00.00 tot 02.00 uur: Opvliegers van PowNed.
 
 
Win een draadloze speaker
 
Wil jij draadloos, non-stop genieten van de leukste radioprogramma's? Dat kan altijd en overal met deze speaker! Wil je kans maken? Beantwoord de vraag: 'Van welk NPO Radio 1 programma geniet je het meest?'
 
 
1
Antidepressiva: toch schadelijke bijwerkingen
 
2
Verziekte arbeidsomstandigheden bij Octrooibureau in Rijswijk
 
3
Paradijsvogel Ringo Maurer
 
4
Tom Dumoulin nieuwe kopman Giant-Alpecin
 
5
Spanningen tussen Turken en Koerden in Nederland lopen op
 
U kunt deze nieuwsbrief ook aan anderen doorsturen.
Bent u zelf geen abonnee dan kunt u zich gratis aanmelden.
Uw gegevens en abonnementen kunt u zelf online beheren.
Natuurlijk kunt u zich ook definitief voor deze nieuwsbrief afmelden.

Share this newsletter on

Related newsletters

Radio1.nl

Categories: Radio
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019