Pyha, godt vi er sluppet af med al den varme

3 years ago


Text only:

      Nyhedsbrev, 25. august 2015       Dyrene i GIVSKUD ZOO er godt tilpas med de lavere temperaturer  

Løverne har ligget på ryggen i timevis, og næsehornene har taget mudderbad.... Ja, selvom mange af de afrikanske dyr burde være vant til varmen, er de alligevel så tilpassede til det danske klima, at den seneste tids varme har fået dem til at tage den rigtig meget med ro.

Nu ser det ud til, at det typiske danske sensommervejr er vendt tilbage. Så i den kommende weekend kan du roligt tage på safaritur og se dyrene i deres sædvanlige tempo.

                Fem unge piger flyttet ind  

Nu kan du igen se løver i det lille anlæg over for SafariShoppen. Grundet omflytning i løveflokken har anlægget stået tomt i nogen tid, men nu er fem unge hunløver flyttet ind i anlægget. Det betyder også, at der igen er løvefodring hver onsdag kl. 12:30

                  Sæt en løve på dit brev  

Det er godt nok ganske umoderne at skrive breve nu om dage. Men mon ikke et løvefrimærke ville gøre det lidt mere attraktivt at modtage brevet?

I GIVSKUD ZOOs billetsalg og i Safarishoppen kan du købe frimærker med to af parkens populære arter: Et løvefrimærke til 14,50 (postkort/brev til udlandet) og et dinosaurfrimærke til 10 (indland).

  Læs mere                   MØD DEN I DINOSAURPARKEN: Europasaurus  

"En øgle fra Europa" - det er den korte oversættelse af Europasaurus. Den var en forholdsvis lille øgle på "kun" 4-5 meter og vejede blot op i nærheden af et ton. Som navnet siger, er den fundet i Europa.

  Læs mere                   Vind billeter til dinosaur-børneforestilling i Vejle  

Hvis du ikke kan få nok af dinosaurernes verden, så er Dinosaur ZOO lige noget for dig.

Det er en interaktiv dinosaur-børneforestilling, hvor Mek Pek er fortæller/dino-guide. Og dukkeførere styrer de meget livagtige dinosaurdukker. I løbet af forestillingen får Mek Pek brug for hjælp fra børn i salen.

Efter forestillingen kan man røre dinosaurerne - man tror næsten, at de er levende.

Dinosaur ZOO gæster Vejle Musikteater i efterårsferien, tirs. 13. oktober kl. 14:30 og 17:00.

 

Konkurrence

Vi udlodder 5 billetter til Dinosaur ZOO i Vejle Musikteater. For at deltage skal du sende en mail til sorhu@vejle.dk og skrive hvilken dag og dato i efterårsferien, at Dinosaur Zoo gæster Vejle Musikteater. Vinderne kontaktes direkte.

 

Vil du være helt sikker på at se forestillingen, kan du købe billetter på linket herunder.

  Læs mere                   EKSOTISK JULEFROKOST I ZOO  

Der er kun fire måneder til juleaften, og er du ansvarlig for den årlige julefrokost i firmaet, skal du allerede nu tænke på at reservere plads. I GIVSKUD ZOO kan du give julefrokosten et eksotisk tilsnit og tage dine gæster med på besøg i dyrenes stalde, inden I sætter jer til bords. Julefrokostmenuen har selvfølgelig også fået et eksotisk pift; se de lækre udvalg på linket herunder.

  Læs mere                     Se alle de afrikanske dyr på safarituren                       Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet.
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA · Løveparkvej 3 · DK-7323 Give
info@givskudzoo.dk · www.givskudzoo.dk
Bliv fan af Samson på facebook
Følg GIVSKUD ZOO på facebook    

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019