Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 15 juni 2017
8 tips waarmee je de overlast die je zweet veroorzaakt een beetje kan dempen.

Gloednieuw tijdschrift van de makers van Quest!

Tada: deze week is Quest Junior gelanceerd. Het nieuwe maandblad voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar! Quest Junior is in alles de 'jonge' versie van Quest. Je leest er de leukste vragen, tips, foto's, proefjes en strips over natuur, techniek, cultuur en geschiedenis, toegespitst op de interesses van kinderen. Quest Junior zorgt gegarandeerd voor spannende gespreksstof voor kinderen en hun ouders. Vanaf vandaag is het blad overal in de winkel verkrijgbaar!
 





Maakt macht ook jou corrupt?

Als je belangrijk bent, hoef je het niet zo nauw te nemen met de regels, toch? Zo lijkt het soms wel. Een bankdirecteur die zichzelf beloont met de ene na de andere bonus, een voetbalbestuurder die steekpenningen aanneemt. Wat zou jij doen als je alle macht in handen hebt? Hoe ga jij met die macht om?
 





Ga jij goed voorbereid op vakantie?

Zo, je vakantie is eindelijk geboekt! Je kunt niet wachten tot je met een frisse cocktail in de zon zit. Maar onderweg naar je droombestemming kan er een hoop misgaan. Ga jij goed voorbereid op vakantie?

 





Wat nou, wetenschap?

Plots beschermen vaccinaties niet meer, maar besmetten ze je juist. En klimaatverandering? Een verzinsel, vindt zelfs de Amerikaanse president. Hoe erg is het dat mensen steeds vaker lijken te twijfelen aan de wetenschap? En valt er wat aan dat wantrouwen te doen?
 





Spiek alvast in de nieuwe Quest

Lekker met de nieuwe Quest in het zonnetje… Kun je meteen lezen waarom we zo gek zijn op dat fraaie weer. Verder kom je te weten waarom we kennis die we op de basisschool hebben gekregen zo snel weer vergeten, en hoe schoon een zwembad echt is. Dit en nog veel meer lees je in de nieuwe Quest. Het blad ligt nu in de winkel!





Hoe werkt een raket?


Hoi ik ben Boy, de experimenteerexpert van Quest Junior. Wil jij wekelijks de gekste proefjes zien? Abonneer je nu op mijn kanaal op YouTube. Deze keer leer ik je hoe een raket werkt. Hoe? Door er zelf één te maken. Thuis. En jij kunt meedoen! Bekijk de video om te zien hoe het werkt.





Op een leuke manier wijzer

Quest is er nu voor het hele gezin! Met een abonnement op Quest Junior valt het volgende nummer van dit nieuwe tijdschrift gewoon bij je op de mat, nog voordat het blad voor kinderen van 8 tot 12 jaar in de winkel ligt! En je bent nog voordeliger uit als je gebruik maakt van deze speciale introductieaanbieding.