Vi guider dig trin for trin
 
Kan du ikke læse denne mail, klik her
 
 
 
 
3 ... 2 ... 1 ... i gang!
 
Når du besøger det nye læringsunivers første gang, vil du opdage, at det ser helt anderledes ud udefra. Design og navigation har fået en komplet overhaling, og vi håber, at du hurtigt  forstår hvorfor. Vi har nemlig forsøgt at gøre det nye Clio så enkelt og intuitivt som muligt.

Se bare her, hvor let det er at komme i gang:
 
 
quick_guide_1b.jpeg
 
1. Dit personlige skrivebord
 
Det første, du møder, er dit personlige skrivebord. Denne del af det nye Clio er stadigvæk under udvikling, men her vil du med tiden finde topaktuelt indhold og materialer, du er i gang med m.m.
quick_guide_2.gif
 
2. Vælg fag
 
I det nye Clio har vi samlet alt indhold ét sted. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan hoppe fra fag til fag – og i øvrigt søge indhold frem på tværs af fag og klassetrin. Du finder fagvælgeren øverst til venstre.


 
 
 
quick_guide_3.gif
 
3. Filtrér efter indhold eller klassetrin
 
Du har mulighed for at filtrere indhold efter tekst, forløb, aktivitet og klassetrin. Filtreringsmulighederne er én af de ting, vi stadigvæk arbejder på. Så det, du ser i Clio beta, vil med tiden blive opdateret.
quick_guide_4.gif
 
4. Vælg det indhold, du vil arbejde med
 

I materialeoverblikket kan du bl.a. se, hvor meget tid der skal afsættes til undervisningen, og finde tværfagligt indhold. Holder du musen over et forløb, en aktivitet eller en tekst, får du en kort beskrivelse af indholdet.

 
 
 
quick_guide_5.gif
 
5. Start undervisningen!
 
Har du åbnet et forløb, kan du  vælge at klikke "Start forløb" og gå i gang fra en ende af, eller du kan  starte lige der, hvor det giver mest mening for jer. Mens du er i gang, kan du hoppe frem og tilbage i forløbet ved at åbne oversigten til venstre.
quick_guide_6.gif
 
6. Bogmærk dit favoritindhold
 

I det nye Clio har du mulighed for at bogmærke interessant indhold. Du kan bogmærke tekster, aktiviteter og hele forløb ved at klikke på bogmærkeikonet. Fra dit personlige skrivebord har du adgang til alt indhold, du har bogmærket.

 
 
 
 
 
 
 
 
De bedste hilsner
Clio
 
 
 
 
 
 
 
call
call
 
Clio
Esplanaden 8A, 1.-2. sal,
1263 København K
Mailen er sendt til newsletter@newslettercollector.com. Hvis du ikke længere ønsker disse mails, kan du afmelde dig her