ELF Voetbal nieuwsbrief van 17-03-2020
Quincy Promes zet stappen als rapper: "Een voetballer kan beter rappen dan jij"

Een rapbattle met Jack, een samenwerking op het nieuwe album van Djaga Djaga en een single met Saaff. Quincy Promes zit ook in de muziekwereld niet stil. De Ajacied bouwt buiten de lijnen aan een reputatie als iemand die het ook daar van zijn techniek, overtuiging en snelheid moet hebben.


Lees verder
Interview Frenk Keukens: "Royston brengt een topsportmentaliteit mee"

Na de winterstop won Kozakken Boys vijf wedstrijden achter elkaar. Er leek een uitstekende serie aan te komen, maar de afgelopen weken zat de klad erin en de komende tijd zal de Tweede Divisie logischerwijs stilstaan vanwege het coronavirus. Frenk Keukens (24) spreekt van een seizoen met ups en downs. “Aan de bal zullen we meer moeten brengen.”

Lees verder
Wie is de felbegeerde Gladbach-revelatie Denis Zakaria?

Denis Zakaria is bezig aan een uitstekend seizoen in het shirt van Borussia Mönchengladbach. De goede prestaties van de 23-jarige middenvelder zijn inmiddels ook opgevallen bij andere clubs. Verschillende Europese grootmachten hebben Zakaria namelijk op hun verlanglijstje gezet.

Lees verder
Het seizoen van... ADO Den Haag

Of het nu tot 6 april of zelfs langer duurt, de Eredivisie ligt hoe dan ook voorlopig stil. Een goed moment om de balans op te maken. ELF Voetbal blikt per Eredivisieclub terug op het seizoen tot dusver. In het eerste deel komt ADO Den Haag als huidige nummer zeventien aan bod. 

Lees verder
Het seizoen van... RKC Waalwijk

Of het nu tot 6 april of zelfs langer duurt, de Eredivisie ligt hoe dan ook voorlopig stil. Een goed moment om de balans op te maken. ELF Voetbal blikt per Eredivisieclub terug op het seizoen tot dusver. In het eerste deel komt hekkensluiter RKC Waalwijk aan bod. 

Lees verder
De vliegende start van Bruno Fernandes bij Manchester United

Bruno Fernandes beleeft een uitstekende start bij zijn nieuwe club. De Portugees laat zien dat hij eindelijk een nieuweling is die bij het niveau past waar Manchester United naar streeft. Fernandes valt al in zijn eerste maand in Engeland in de prijzen. 

Lees verder
Deze ELF voetballers leverden de meeste views op bij Andy in de auto

Thuis zitten en behoefte aan voetbal? Op YouTube valt er genoeg te beleven. Neem de video's van Andy van der Meijde, die voetballers, influencers en muzikanten interviewt tijdens een autorit. Dat levert veelal hilarische momenten op, zoals we Van der Meijde kennen. Hieronder de ELF populairste edities van Bij Andy in de auto waarbij een voetballer instapt.

Lees verder
Deze Nederlanders speelden ooit bij het jarige FSV Mainz 05

FSV Mainz 05 bestond maandag precies 115 jaar. Een mooi moment om eens terug te blikken naar de Nederlanders die ooit het shirt droegen van Die Nullfünfer. Vooral in de afgelopen twee seizoenen tekent de ene Nederlander na de ander een contract bij de Bundesliga-club. 

Lees verder
Hoe er geen winnaar kwam in het topper-weekend van de Süper Lig

Terwijl onder meer de Eredivisie, Bundesliga, Premier League en Serie A voorlopig stil liggen, werd er dit weekeinde nog 'gewoon' gevoetbald in Turkije. De vier titelkandidaten van de Süper Lig lieten allemaal na om een fraaie slag te slaan in de strijd om het kampioenschap.

Lees verder
Schalke 04 FC - Werder Bremen11-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Bayern München - Fortuna Dusseldorf11-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Augsburg FC11-04-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Bayer Leverkusen - Bayern München11-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Chelsea FC - Watford FC11-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL