Weer een heerlijk volle nieuwsbrief zo vlak voor de feestdagen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Chris Thünnessen: 'mensen weten verdorie niet half wat ondernemers moeten opofferen'

We moesten er jaren om zeuren, maar eindelijk was vastgoedtycoon Chris Thünnessen bereid ons te ontvangen. Het werd een fascinerend gesprek, over de herkomst van zijn vermogen, de reden waarom hij naast brave borsten ook rakkertjes in dienst heeft en zijn voornemen zijn vermogen na zijn dood na te laten aan het goede doel.
 

 
 
Quote
 

Quote 500-lid Mike van Woensel: ‘Ik word niet graag als winnaar gezien in verband met dit verwoestende virus'

Mike van Woensel begon als medicijnverkoper en ontpopte zich tot een van de innovatiefste zorgentrepreneurs van Nederland. De coronacrisis lijkt zijn gelijk te bevestigen, maar hij wil niet als Covidkampioen worden gezien. 'De ware zieken wordt hulp onthouden.'
 

 
 
 
Binnenkijken in het €2,2 miljoen kostende stadspaleis van Inez Kohlmann

Binnenkijken in het €2,2 miljoen kostende stadspaleis van Inez Kohlmann

Op een prachtige plek aan de Linge, in het centrum van Gorinchem, staat het monumentale huis van Inez Kohlmann en haar man. Het is met zorg en liefde gerestaureerd, maar nu de kinderen het huis uit zijn, verdient het meer leven.
 

 
 
Blendle-topper: Thomas Piketty 'We hebben er niets aan dat mensen miljarden hebben'

Blendle-topper: Thomas Piketty 'We hebben er niets aan dat mensen miljarden hebben'

Tot de jaarwisseling bieden we u elke dag een artikel uit de top van best gelezen stukken bij Blendle. We trappen af met het gesprek dat Sander Schimmelpenninck net vóór corona voerde met de Franse stereconoom Thomas Piketty.
 

 
 
Herrieschopper met een gouden keeltje: Quote test de Lamborghini Huracan EVO Spyder
 
 
Versla je vrienden en familie met de Quest Pubquiz voor Thuis!

Versla je vrienden en familie met de Quest Pubquiz voor Thuis!

Lockdown of geen lockdown, met de pubquiz van Quest maak je het hoe dan ook gezellig thuis. Trommel je vrienden digitaal op voor een ouderwets avondje pubquizzen, en laat ze zien wie de slimste is. Standaard worden vijf scorekaarten bijgeleverd, maar je kunt er gratis meer downloaden als dat nodig is. Zo maak je er toch nog gezellige wintermaanden van. Veel speelplezier!